Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel

TRAKATAN za znamko CUPRA

Dizajn, ki ne sledi trendom.

Kakšna je zasnova za izdelavo kakovostne usnjene torbice? Kakšna je vaša filozofija znamke?

Najraje imam rabljeno torbico. Ne želimo doseči "posiljenega" učinka, temveč šteje le prava stvar. Kar koli že nosite, to pripoveduje zgodovino vaše preteklosti. Samo čas lahko tem usnjenim proizvodom podeli najprimernejši videz. Prepričani smo, da trajnostnost ustvarja kakovostne proizvode, ki kljubujejo zobu časa.

 

Pri znamki CUPRA smo prepričani, da je eleganco mogoče enačiti s kakovostjo. Se strinjate s to izjavo?

Razkošnost uteleša vrhunsko kakovost. Vrhunska kakovost potrebuje čas. Čas za raziskovanje najboljših materialov, za ustvarjanje, skiciranje, preverjanje in rokodelske detajle, da izdelek izstopa iz množice. Če si vzameš dovolj časa, nastane kakovosten in zahteven izdelek. Bi pojedli sladico, ki je bila v pečici samo 10 minut, če veste, da je ustrezen čas pečenja 20 minut? Čas je jedro rokodelske umetnosti.

 
Pri znamki CUPRA smo prepričani, da sta težnja in rokodelska umetnost tesno povezani. Kako vi vidite to kombinacijo?

Naši proizvodi so vrhunski, ker jih izdelujemo izključno v Italiji, v majhnem obratu TRAKATAN v Torinu. Izbiramo najboljše ustrojeno usnje in skrbimo za najmanjše podrobnosti, tudi pri embalaži. Le tako lahko nastane vrhunski, kakovosten izdelek. Strinjam se z vami, da sta težnja in rokodelska umetnost vedno tesno povezani.

 

Katere materiale uporabljate za usnjene torbice? In katere ste uporabili posebej za kolekcijo torbic Capsule za znamko CUPRA?

Izdelujemo usnjene proizvode, torej smo strokovnjaki za obdelavo usnja. Za znamko CUPRA smo razvili usnje v bakreni barvi, ki predstavlja eno razpoznavnih značilnosti znamke. Prav tako smo posodabljali tehnični razvoj, zato je največja torbica kolekcije Capsule postala lažja.

 

"Naš slogan: čas ustvarja vašo torbico."

Kateri detajl kolekcije usnjenih torbic Capsule za znamko CUPRA bi poudarili?

Denimo usnje. V obratu TRAKATAN drgnemo, razklanjamo in prebijamo rastlinsko ustrojeno, kaširano usnje v bakreni barvi. Ker ne želimo usnja, ki je enoličnega in dolgočasnega videza, material obdelujemo, dokler ne nastane nekaj posebnega, edinstvenega. Ekskluzivno za znamko CUPRA v usnje ročno graviramo linije, ki zrcalijo nezamenljiv logotip CUPRA.

 

Ali lahko imenujete tri predmete, ki bi jih po vašem mnenju ljubitelji znamke CUPRA vzeli s seboj v tej torbici?

Izdelki znamke TRAKATAN postanejo prijatelji za vse življenje; stranke v te torbice položijo svoje življenje. Vsako življenje pa je drugačno, kot je drugačen vsak človek. Naše torbice se prilagodijo lastniku. Gre za edinstvenost. Naše stranke se pri tem neodvisno odločajo. Torej je zelo težko imenovati tri predmete, ki bi jih ljubitelji znamke CUPRA vzeli s seboj v teh torbicah.

 

Katero sporočilo dajejo po vašem mnenju vaši izdelki, ko jih nosijo ljudje?

Edinstvenost, zahtevnost in kakovost. Naši kakovostni dizajni usnjenih torbic so edinstveni, ne sledijo trendom, vseeno pa imajo svoj slog. Eleganca se skriva v detajlu. Čez čas stranke prepoznajo inherentno kakovost. Izdelujemo torbice, ki naj bi bile uporabne celotno življenje, ki se čez čas še polepšajo in ki ostanejo prijateljice za vse življenje.

 

V katerem pogledu torbice po vašem mnenju odražajo misel znamke CUPRA?

TRAKATAN pomeni za svet mode to, kar pomeni znamka CUPRA za avtomobilski svet. Dve rastoči, sodobni podjetji z velikim potencialom, s ponudbo kakovostnih proizvodov za zahtevne stranke, ki cenijo kakovost in želijo edinstvene produkte, neodvisno od miselnosti znamke. Za ljudi z osebnostjo, ki izbirajo neodvisno in jih ne zanimajo kratkotrajni trendi. TRAKATAN in CUPRA imata enake vrednote: edinstvenost, zahtevnost in kakovost.

Vabljeni, da si izdelke ogledate in kupite v salonih vozil CUPRA. Poiščite najbližjega tukaj.