Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel

CUPRA x MIKAKUS.

Sodelovanje pri izdelavi obutve v Barceloni.

 

Kdo je MIKAKUS?

Podjetje MIKAKUS je nastalo iz skupine enako mislečih ljudi, ki verjamejo v iste vrednote in delijo iste strasti. MIKAKUS, ki je bil ustanovljen v Barceloni, glavno pozornost namenja svoji obrti in popolnoma verjame v moč osnovnih materialov in izdelkov, ki jih je mogoče iz njih narediti. Podjetje išče ustvarjalce s podobnimi vrednotami, blagovne znamke, s katerimi lahko deli svojo strast in oblikuje nove produkte z vrhunskimi in dodelanimi podrobnostmi.

CUPRA x MIKAKUS  

CUPRA prinaša sodobno vizijo športnosti v dizajn vozil. Z ljudmi, ki si prizadevajo graditi svet okoli izkušenj in zmogljivosti, blagovna znamka združuje moč s tistimi ustvarjalci, ki delijo njeno miselnost.

Tako sta blagovni znamki združili moči ter oblikovali kolekcijo obutve. Združuje ju strast do obrti ter edinstvenega in intenzivnega življenja, uživanja v vsakem trenutku, ki ti ga življenje ponudi. Te smernice želita uporabiti za razvoj funkcionalnih in prefinjenih kosov obutve.

Poudarek na kolekciji  

Glavni navdih za to sodelovanje je CUPRA Formentor - prvi model znamke po meri, ki ima v celoti DNK znamke CUPRA.  

CUPRA in MIKAKUS sta želela izdelati obutev, ki bi prevzela ljudi, tako kot jih aerodinamični CUPRA Formentor. Obe blagovni znamki sta si prizadevali, da bi združili moči in svoji viziji za to edinstveno obutev.  

Tako se je rodila linija obutve CUPRA x MIKAKUS z dvema modeloma športnih copat za največje udobje nošenja, s tanko silhueto in sodobnim dizajnom. Ekskluzivni kosi športne obutve bodo tržišču predstavljeni pod imenom Paddock in Garage. Vsak športni copat je bil dodelan do najmanjših podrobnosti in ob tem izkazuje bistvo blagovnih znamk CUPRA in MIKAKUS.

Športne copate je oblikoval Edwin Battistini v Barceloni in jih ročno izdelujejo v Evropi.

Materiali, ki bodo uporabljeni za to kolekcijo, so mešanica kakovostnega usnja, neoprena in tkanine. Podplati bodo izdelani iz najnovejše generacije EVA (etilen vinil acetata) in visokofrekvenčnega poliuretanskega sloja, kar bo zagotovilo posebno lahkotnost čevlja. Vključevali bodo tudi najsodobnejšo tehnologijo za čim večje udobje.

Nabor barv je bil izbran na podlagi mešanice barv CUPRA Formentorja in čevljev MIKAKUS. Petrolejsko modra barva odraža zunanjo barvo Formentorja. Poleg tega na športnih copatih najdemo elemente temnega aluminija, ki se pojavljajo na zunanjih detajlih Formentorja, in bakra iz logotipa CUPRA.

 

Paddock

Paddock linija CUPRA x MIKAKUS postavlja nove oblikovalske koncepte. Zgornji del športnega copata je iz pletene mrežice, podplat iz EVA je debel in lahek in z blaženjem zagotavlja maksimalno udobnost. Vključuje vezalke, vložek z napisom blagovne znamke in logotip znamke na zadnji strani ter vrhunske oblikovne elemente, kot so kovinska ušesca in usnjene podrobnosti.

Za nakup izdelkov Paddock in CUPRA x MIKAKUS obiščite uradno spletno stran MIKAKUS.

Garage

Garage linija CUPRA x MIKAKUS z zgornjim delom iz vrhunskega usnja vključuje polirano in gumijasto površino po vzoru oblazinjenja CUPRA Formentorja. Ta model ima zaobljeno konico ter sprednje zapenjanje s poliestrskimi vezalkami in kovinska očesca. Čevelj ima raven podplat iz EVA, ki zagotavlja popolno udobje pri nošenju. Model Garage je na voljo v dveh barvah, in sicer petrolejsko modri ter beli barvi.

Za nakup izdelkov Paddock in CUPRA x MIKAKUS obiščite uradno spletno stran MIKAKUS.

Vabljeni, da si izdelke ogledate in kupite v salonih vozil CUPRA. Poiščite najbližjega tukaj.