Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel
Eden od nas
Dizajn
Elektrifikacija
Povezljivost
Tehnologija
Verzije
Tavascan

NOVI CUPRA TAVASCAN

Nov junak za novo dobo. Naš prvi električni SUV kupe.

Do:
547km*
Do (250 kW):
340KM*
0-100 km/h in:
5,6s
Menjalnik:
Pogon na zadnji kolesi in štirikolesni pogon

NEPOZABNOST NI NAKLJUČJE

CUPRA Tavascan je ustvarjen, da premakne vašo predstavo o tem, kako izgleda prihodnost vožnje.

EDEN OD NAS

CUPRA Tavascan rad presega pričakovanja, da bi dosegel popolnost. V svojem DNK-ju, ki ga poganja drznost, združuje peresno lahko konstrukcijo iz sveta dirkalnega športa, električni karakter za nove čase in že na prvi pogled prepoznavno eleganco. Skratka, član družine vozil CUPRA, ki je vedno v centru pozornosti. In to zasluženo.

Preprosto parkiranje

Parkirajte svojega Tavascana polavtonomno s pomočjo parkirne krmilne asistence Park Assist, ki vključuje pomnilno funkcijo in sistem za iskanje prostih parkirnih mest. Ali s parkirno asistenco Remote Park Assist, ki omogoča parkiranje z uporabo mobilnega telefona in je namenjen uporabi na majhnih in ozkih parkirnih mestih.

 

 

Izjemen dizajn

Edinstven dizajn navdihuje elegantno in poenostavljeno linijo zunanjosti z naprednimi elementi v notranjosti.

Prednost je v inovacijah

Osvetljena logotipa CUPRA spredaj in zadaj ter neprekinjen pas luči na zadku dopolnjujejo športni videz vozila.

 

Čista moč, znotraj in zunaj

Sodobna konzola v obliki črke Y v temni kovinski barvi in športna školjkasta sedeža iz mikrovlaken v Dark Night modri barvi dodatno izboljšajo športne vozne lastnosti.

 

Prilagodite si svoj CUPRA Tavascan
Izberite popolno kombinacijo barve, platišč in notranjosti za svojega novega CUPRA Tavascana.
Uranovo siva
Belo-srebrna, kovinska
Atakamsko bež, kovinska
Tavascanovo modra, posebna kovinska barva

NOVA DEFINICIJA ZMOGLJIVOSTI

Ne glede na to, kje želite polniti svojega CUPRA Tavascana, polnila postaja CUPRA vam bo to delo olajšala, še najbolj pa doma.

Privlačne lastnosti

Novi CUPRA Tavascan revolucionarno spreminja vozno izkušnjo in daje svobodo prefinjene vožnje skozi mesto. S popolnoma električnim dosegom do 547 km* in z možnostjo polnjenja od 0 do 100 km v samo 7 minutah** vam daje samozavest, da greste lahko še dlje.

Povezave so pomembne

15-palčni navigacijski sistem

Navigacijski sistem s CUPRA CONNECT vključuje spletno navigacijo, razvedrilni program, glasbo, prepoznavanje glasu in še več.


Aplikacija My CUPRA

Z aplikacijo My CUPRA lahko uporabljate številne funkcije, kot je oddaljeno zaklepanje in odklepanje vašega Tavascana.

Osredotočite se na vožnjo

Z našimi naprednimi varnostnimi in voznimi sistemi se lahko osredotočite na tisto, kar je pomembno - na cesto pred seboj.

Varno na poti

Za vas je poskrbljeno z vseh zornih kotov. Asistenca za vožnjo Travel Assist združuje prilagodljivi tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje ACC in asistenco za ohranjanje smeri na voznem pasu, da vas ohranja na voznem pasu in na varni razdalji do drugih vozil. V kombinaciji s senzorjem za mrtvi kot spremlja vašo okolico in vam preprečuje menjavo voznega pasu, če to ni varno.

 

Preprosto parkiranje

Parkirajte svojega Tavascana polavtonomno s pomočjo parkirne krmilne asistence Park Assist, ki vključuje pomnilno funkcijo in sistem za iskanje prostih parkirnih mest. Ali s parkirno asistenco Remote Park Assist, ki omogoča parkiranje z uporabo mobilnega telefona in je namenjen uporabi na majhnih in ozkih parkirnih mestih.

Tavascan Endurance

Vrhunska doživetja v enem samem trenutku.

Do: 547 km* | Do (210 kW): 286 KM* | 0–100 km/h v: 6,8 s

Tavascan VZ

Večja moč, ki navdušuje.

Do: 517 km* | Do (210 kW): 340 KM* | 0–100 km/h v: 5,6 s

* CUPRA Tavascan trenutno ni naprodaj in še ni bil homologiran. Navedeni tehnični podatki so zgolj okvirni in se lahko razlikujejo. Razpoložljiva moč (kW) in pospešek vozila sta vedno odvisna od stanja napolnjenosti baterije in njene temperature. Slike so zgolj informativne narave in morda ne ustrezajo serijski proizvodnji.  

 

Električni doseg vozila je odvisen od številnih dejavnikov, kot so izoblikovanost terena, vremenske razmere, obremenjenost vozila (potniki + prtljaga), starost in stanje baterije, izbrana dodatna oprema (platišča, pnevmatike ...), uporabe perifernih naprav, kot so ogrevanje, klimatska naprava ali ogrevanje sedežev, ter načina vožnje. Navedeni doseg je okviren in je bil izračunan v skladu z uredbo WLTP, ki določa standardne preskusne pogoje, veljavne za vse proizvajalce, tako da so vrednosti, izračunane po tej uredbi, primerljive med seboj za vsa vozila.  

 

** Čas polnjenja je odvisen od naslednjih dejavnikov: zunanje temperature in temperature baterije, največje napetosti polnilnega sistema in njegovega trenutnega stanja ter stanja baterije in uporabe drugih električnih naprav v vozilu med polnjenjem.

 

Ena največjih razlik med električnim in običajnim vozilom z motorjem z notranjim zgorevanjem je v porabi goriva. Električna energija je običajno cenejša od bencina ali dizelskega goriva. Tako lahko prevozite 100 km za manj kot 2 € ali celo napolnite baterije z domačim solarnim sistemom. Poleg tega so stroški vzdrževanja električnega vozila veliko nižji kot pri vozilu z motorjem z notranjim zgorevanjem, saj ima manj delov, kar pomeni, da se ti manj obrabljajo. Podatki temeljijo na splošnih gospodarskih trendih in se lahko razlikujejo zaradi številnih drugih okoliščin.