Raval

DarkRebel

Izjava o varstvu podatkov

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani (https://www.cupraofficial.si/) nam je zelo pomembna. Zato vas bomo v nadaljevanju podrobno seznanili z obdelavo osebnih podatkov. Za varstvo podatkov te spletne strani je odgovorno podjetje PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. kot veletrgovec za CUPRA Slovenija. Podjetje PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. se pri uporabi in obdelavi osebnih podatkov strogo drži veljavnih določil glede varstva podatkov. Podjetju PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.

Ta izjava o varstvu podatkov velja samo za spletno stran (https://www.cupraofficial.si/) in z njo povezana podstran Konfigurator, ne pa tudi za spletne strani, ki jih nadzorujejo in upravljajo tretje osebe. Preverite izjave o varstvu podatkov spletnih strani, ki jih nadzorujejo in upravljajo tretje osebe, saj so te spletne strani izven našega nadzora in podjetje PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. ni odgovorno za njihovo vsebino in ukrepe glede varstva podatkov.

[1.] Varnost podatkov

[1.1] Podjetje PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. je za zaščito vaših podatkov sprejelo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe, ki vaše podatke med drugim ščitijo pred izgubo, zlorabo ali nepooblaščenim dostopom. Sprejeti ukrepi se redno preverjajo in nenehno prilagajajo stanju tehnike. Če pride do kršitve varstva vaših osebnih podatkov, ki predvidoma pomenijo veliko tveganje za vaše pravice in svoboščine, vas bomo o tem nemudoma in po možnosti v 72 urah obvestili.

[1.2] Varnost podatkov

Prosimo, upoštevajte, da za varno hranjenje in ohranjanje tajnosti uporabniških podatkov ali gesel, ki ste jih prejeli, odgovarjate sami.

[2.] Uporaba s strani mladoletnih oseb

Treba je opozoriti, da lahko vse obdelave osebnih podatkov uporabljajo izključno osebe, ki so dopolnile 15 let. Uporaba sistemov in orodij ter iz tega izhajajoča obdelava podatkov uporabnikov pod to starostno mejo brez soglasja staršev ali rejnikov je prepovedana. Če bi kljub temu prišlo do takšne obdelave podatkov, bomo poskrbeli, da se ta zaključi, kakor hitro zanjo izvemo.

[3.] Zbiranje in obdelava osebnih podatkov

[3.1.] Podatki, ki jih posredujete vi

Osebne podatke obdelujemo izključno skladno z vsakokrat veljavno zakonodajo o varstvu podatkov. Kadar si dopisujete z nami ali izpolnite obrazec na našem spletnem mestu s podatki, imejte v mislih, da bodo navedeni podatki obdelani za spodaj opisane namene (glej točki 5 in 6).

[3.2.] Podatki, ki jih pridobimo mi

Kadar obiščete naše spletno mesto, pridobivamo osebne podatke samodejno, ob uporabi piškotkov. Podrobne informacije o piškotkih, uporabljenih na našem spletnem mestu, najdete pod točko 7 in v naših Smernicah o piškotkih.

[5.] Obdelava podatkov, za katero ni potrebna privolitev

Podrobne informacije o obdelavi podatkov, za katero ni potrebna privolitev, najdete v naslednjem seznamu.

Splošni kontaktni obrazec

 • Kontaktni obrazec (informacijski material o modelih, nakupu vozila, financiranju vozila, poizvedba glede servisnega termina, dopolnilna oprema, pohvala in kritika, drugo): Ko oddate posamezni kontaktni obrazec, se obdelajo vaši osebni podatki kategorij* (podatki o vozilu, kontaktni in identifikacijski podatki, izbrane storitve, informacije o izbranem trgovcu in besedilo vaše poizvedbe).
 • Namen: odgovor na vašo poizvedbo.
 • Utemeljitev: Upravičeno zanimanje za obdelavo in zanesljiv odziv na vaše individualne poizvedbe.
 • Čas hrambe: 36 mesecev

*Natančna podatkovna polja: Besedilo poizvedbe, znamka, model vozila, registrska oznaka, št. prevoženih kilometrov, številka šasije, prva registracija, kontaktna oseba v poslovalnici, nagovor, naziv, ime, priimek, podjetje, ulica, poštna številka, kraj, država, telefon, dosegljivost (od/do), telefaks, e-pošta, kontaktna oblika, izbrana storitev (popravilo vozila zaradi prometne nesreče/popravilo/servis), želeni termin (datum/čas), tip stranke (stalna stranka, nova stranka)

Opcijska polja nam omogočijo boljše razumevanje vaše poizvedbe in pripravo prilagojenega odziva. 

Testna vožnja

 • Če individualno konfigurirate vozilo ali izberete novo prisotno vozilo, imate še dodatno možnost, da se dogovorite o testni vožnji. Ko oddate kontaktni obrazec za testno vožnjo, se vaši osebni podatki kategorij* (podatki o vozilu, kontaktni in identifikacijski podatki) obdelajo in posredujejo izbranemu trgovcu.
 • Namen: Priprava in izvedba testne vožnje.
 • Utemeljitev: izvrševanje pogodbe oz. izvedba predpogodbenih ukrepov na vašo zahtevo.
 • Čas hrambe: 36 mesecev

*Natančna podatkovna polja: Model vozila, želeni termin, zanimanje za nakup novega vozila, kontaktna oblika, nagovor, naziv, ime, priimek, poštna številka, telefon, e-pošta.

Opcijska polja nam omogočijo boljše razumevanje vaše poizvedbe in pripravo prilagojenega odziva. 

Takoj razpoložljiva nova vozila

 • Ko oddate kontaktni obrazec za poizvedbo vozil na zalogi, se vaši osebni podatki kategorij* (podatki o vozilu, kontaktni in identifikacijski podatki) obdelajo in posredujejo izbranemu trgovcu.
 • Namen: Priprava in izvedba nakupa vozila na zalogi.
 • Utemeljitev: izvrševanje pogodbe oz. izvedba predpogodbenih ukrepov na vašo zahtevo.
 • Čas hrambe: 36 mesecev

*Natančna podatkovna polja: Zanimanje za testno vožnjo, prehod na novo vozilo, kontaktna oblika, nagovor, naziv, ime, priimek, podjetje, ulica, poštna številka, kraj, telefon, dosegljivost (od/do), e-pošta.

Opcijska polja nam omogočijo boljše razumevanje vaše poizvedbe in pripravo prilagojenega odziva. 

Web Car Configurator (CC)

 • Ko oddate kontaktni obrazec za konfiguracijo, se vaši osebni podatki kategorij* (podatki o vozilu, kontaktni in identifikacijski podatki) obdelajo in posredujejo izbranemu trgovcu.
 • Namen: Priprava in izvedba nakupa novega vozila.
 • Utemeljitev: izvrševanje pogodbe oz. izvedba predpogodbenih ukrepov na vašo zahtevo.
 • Čas hrambe: 36 mesecev

*Natančna podatkovna polja: Zanimanje za testno vožnjo, prehod na novo vozilo, kontaktna oblika, nagovor, naziv, ime, priimek, podjetje, ulica, poštna številka, kraj, telefon, dosegljivost (od/do), e-pošta.

Opcijska polja nam omogočijo boljše razumevanje vaše poizvedbe in pripravo prilagojenega odziva. 

Moj seznam

 • Pri shranjevanju vozila (konfiguracija, vozilo na zalogi in testno vozilo) se obdelajo in shranijo vaši osebni podatki kategorij*, ki so zajeti v carLOG (podatki o vozilu, kontaktni in identifikacijski podatki, podatki o prijavi).
 • Namen: Shranjevanje za nadaljnjo obdelavo in ponovni priklic osebnih podatkov o vozilu.
 • Utemeljitev: Upravičeno zanimanje oz. izvedba predpogodbenih ukrepov na vašo zahtevo.
 • Čas hrambe: 36 mesecev

*Natančna podatkovna polja: Uporabniško ime, e-pošta, geslo, nagovor, naziv (opcijsko), ime, priimek

Iskalnik takoj razpoložljivih vozil

V kolikor ne najdete želenega vozila v seznamu, lahko shranite svoje poizvedbe in prejemate obvestila o zalogi vozil, ki vas zanimajo. Pri shranjevanju vaše poizvedbe se obdelajo in shranijo vaši osebni podatki kategorij*, ki so zajeti v carLOG (uporabniško ime / e-naslov, geslo, nagovor, naziv, ime).

 • Namen: Priprava in izvedba obveščanja o zalogi vozil, ki ustrezajo vašim shranjenim kriterijem
 • Utemeljitev: izvrševanje pogodbe oz. izvedba predpogodbenih ukrepov na vašo zahtevo.
 • Čas hrambe: 12 mesecev

*Natančna podatkovna polja: Uporabniško ime, e-naslov, geslo, nagovor, naziv, ime, priimek

Storitev spletne rezervacije

 • Na spletni strani lahko rezervirate vozilo. Ko oddate obrazec za rezervacijo, se obdelajo vaši osebni podatki kategorij* (izbran avtomobil, kontaktni in identifikacijski podatki, informacije o izbranem trgovcu). Obstajata dve možnosti rezervacije. S povezavo na portal za stranke carLOG, s čimer se vaši osnovni podatki kategorije* (kontaktni in identifikacijski podatki) prikličejo neposredno iz carLOG-a. Ali pa s prijavo gosta, s čimer se vaši navedeni podatki avtomatizirano obdelajo.
 • Za izvedbo avtorizacije se vaši podatki posredujejo ponudniku plačilnih storitev Six Payment Services. V primeru izvedene rezervacije vozila prejmete avtomatizirana e-poštna obvestila.
 • Namen: sklenitev dogovora za spletno rezervacijo vozila, ki predstavlja predpogodbeno poslovno razmerje.
 • Utemeljitev: izvrševanje pogodbe oz. izvedba predpogodbenih ukrepov na vašo zahtevo.
 • Čas hrambe: 7 let; če se poizvedba ne konča s sklenitvijo kupoprodajne pogodbe, se vaši podatki najpozneje po 2 mesecih izbrišejo.

*Natančna podatkovna polja: nagovor, naziv, ime, priimek, podjetje, ulica, hišna številka, poštna številka, kraj, e-pošta, izbrani trgovec, telefonska številka, rezervirano vozilo.