Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel

CHISPA: prefinjenost osvetlitve.

CUPRA in Marset s ponosom predstavljata svetilko CHISPA.

 

Chispa je nova prenosna, polnilna in brezžična svetilka, ki jo je ekskluzivno za znamko CUPRA zasnovalo podjetje Marset iz Barcelone. Je brezčasno oblikovana klasična svetilka, ki oddaja toplo in svetlo svetlobo, zaradi česar je obvezen pripomoček na vsaki pustolovščini. Chispa je tudi uradno na voljo za nakup.

 

Ustvarjanje novih partnerstev.  

Kupi svetilko Chispa

Start Video

Navdihujemo svet iz Barcelone.

CUPRA ne ponuja samo produktov iz sveta vozil. V novem ustvarjalnem sodelovanju s podjetjem Marset, ki je leta 2015 prejelo nacionalno nagrado za oblikovanje, smo v CASA SEAT pripravili poseben prostor, namenjen najbolj avtentičnim in inovativnim oblikovalskim produktom. Gre za edinstveno središče, kjer imajo meščani in obiskovalci z vsega sveta priložnost, da odkrivajo čudovite in trajnostne inovacije podjetja Marset s področja razsvetljave.

S tem sodelovanjem CUPRA krepi svojo prisotnost na trgu produktov za življenjski slog skupaj z drugo blagovno znamko iz Barcelone. Tako kot CUPRA je tudi Marset globalno usmerjeno podjetje, ki se zgleduje po celovitosti sodobnega oblikovanja.

 

Razvoj dizajna Chispa.

»Ta projekt sodelovanja in soustvarjanja dokazuje, da želi CUPRA ob vozilih ustvariti še svojo lastno ponudbo produktov iz Barcelone. Svetilka Chispa je le prvi korak v našem partnerstvu s podjetjem Marset, s katerim nas povezujejo strast do oblikovanja, ljubezen do podrobnosti in tehnoloških inovacij. Naše sodelovanje ni omejeno na samo ta en produkt: njihove stvaritve so del svetlobne opreme v CUPRA Garage in so razstavljene v naši mreži trgovcev ter na sejmih in avto-moto prireditvah. V prihodnjih mesecih bomo z novimi partnerji še naprej širili naše kolekcije,« je po srečanju z ustanovitelji podjetja Marset v CASA SEAT pojasnil Wayne Griffiths, izvršni direktor znamke CUPRA in izvršni podpredsednik za prodajo in trženje pri znamki SEAT.

Javier Marset, izvršni direktor podjetja Marset, je ob tem poudaril, da sta »Marset in CUPRA dobra zaveznika. Kot blagovni znamki si delimo glavne vrednote: smo drzni in prodorni, naše poreklo iz Barcelone pa je del našega DNK. V svetu oblikovanja oboji združujemo lepoto in kakovost. Za Marset je to sodelovanje združilo moči in bo zagotovo uspešno, saj blagovni znamki odpira nove poti. Svetilka Chispa je pravo presenečenje med produkti iz avtomobilske panoge.«

Svetilka Chispa je zdaj na voljo na običajnih prodajnih mestih podjetja Marset. Prav tako jo lahko najdete razstavljeno v mreži pooblaščenih trgovcev CUPRA po vsem svetu.

 

Spoznajte svetilko Chispa.  

Svetilka Chispa uporabnikom ponuja visokokakovostno in lahko prenosno rešitev s tremi izbirnimi položaji. Simbolično povezuje svet vozil s svetom oblikovanja. Joan Gaspar je skupaj z oblikovalsko ekipo CUPRA pod vodstvom Francesce Sangalli svetilko poimenoval Chispa (kar v španščini pomeni iskra), saj spominja na ustvarjalnost in inovativnost ter se navezuje na idejo svetlobe in vžiga.

Njen prefinjen dizajn izžareva izvirnost. Ob vklopu svetloba popolnoma osvetli svetilko Chispa ter temnim tonom doda svetleč in edinstven bakreni odtenek v slogu CUPRA.

Chispa je zaščitena z robustno rešetko, ki obdaja vir svetlobe in svetilki dodaja pridih izvirnost. Svetilka ima poleg tega dodatek, s katerim jo lahko priročno obesite, tako da lahko v stilu osvetljujete okolico, kjer koli že ste. Za zunanjo uporabo ima stopnjo zaščite IP44, kar zagotavlja kakovost v smislu robustne vodoodporne svetilke.

 

Ustvarjanje novih partnerstev.  

Kupi svetilko Chispa

Vabljeni, da si izdelke ogledate in kupite v salonih vozil CUPRA. Poiščite najbližjega tukaj.