Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel

L.G.R za znamko CUPRA

Sončna očala za voznika. Za vas izdelana ročno.

Katera zasnova se skriva za kreacijami L.G.R?

Navdih za sončna očala za voznika znamke L.G.R je prišel iz želje po dogodivščinah in doživljanju novosti. Iz vonjav in barv italijanske riviere. Iz popoldneva, ki ga preživljaš z branjem v podeželskem klubu Muthaiga v Nairobiju. Iz opazovanja minevanja časa pod akacijo. Te vizije se potem upodobijo v dizajnu.

 

Kaj si predstavljate pod besedo razkošje?

Od ustanovitve leta 2008 je naše podjetje stalno raslo, zdaj ima že 15 zaposlenih in tri tovarne v Italiji. Vendar pa vsak par sončnih očal še vedno izdelamo ročno. Ta ljubezen do rokodelske umetnosti uteleša našo predstavo razkošnosti.

 

Kdo nosi sončna očala za voznika znamke L.G.R?

Uspehe žanjemo po vsem svetu. Nosijo jih znane osebnosti, kot so Tom Cruise, Marion Cotillard, Gigi Hadid, Giorgio Armani in številni drugi.

 

Navdihnjene so z Afriko in ročno izdelane v Italiji. Kako izdelek z dvojno osebnostjo pride do uspeha?

Temelji na resnični zgodbi, družinski sagi, ki afriško zapuščino povezuje z italijansko rokodelsko umetnostjo. V vsakem detajlu naše znamke in v vseh naših kreacijah se zrcali ta dvojna osebnost.

 

Kako oblikujete ustvarjalni proces?

Začne se s spretnimi rokodelci, ki lahko ustvarijo izjemno kakovostne, pristne in zahtevne proizvode. Surovine nato obdelamo s tradicionalnimi postopki. Tako je vsak model znamke L.G.R edinstven. Acetat denimo skrbno spoliramo ročno. Ne uporabljamo topil ali lakov, da bi ustvarili svilnat videz.

 

Lahkotnost je lastnost dirkalnikov. Kako ste povezani s tem?

Natančno to je naša zasnova za model Lawrence Flap. Razvili smo ga izključno za znamko CUPRA. Pri tem smo se osredotočili na lahkotnost v gibanju.

Kdo je navdihnil dizajn modela Lawrence Flap?

Navdih smo našli v barvah CUPRA in športnem srcu. Njegove osrednje vrednote so edinstvenost, eleganca in zmogljivost.

 

Katere materiale ste uporabili za model Lawrence Flap?

Poglobljeno smo sestavili edinstveno kombinacijo barv in materialov. Mednje spadajo legirano jeklo, usnje in ojačeno mineralno steklo.

 

Kateri detajl vam je pri modelu Lawrence Flap najbolj všeč?

Ekskluzivna bakrena barva okvirja očal, okrasni šivi na stranski zaščiti in konci okvirja stekel. In usnjena stranska zaščita.

 

Pri znamki CUPRA ni elegance brez rokodelske umetnosti. Kaj pravite na to?

Z izjavo se strinjamo. L.G.R ohranja svojo italijansko zapuščino in svoje italijanske vrednote s trdim delom, ki ga izvajajo ljudje in ne roboti. Ljudje, ki vse življenje opravljajo to obrt. Vsak okvir je izdelan ročno. Uporabljamo tradicionalne metode izdelave, da lahko ponudimo eleganten in prefinjen dizajn.

 

Zakaj so sončna očala za voznika Lawrence Flap primerna za znamko CUPRA?

Leče so iz rdečega stekla in fotokromiranih variant, ki prehajajo v rumeno barvo. Ta sočna očala so zelo primerna za vožnjo, saj omogočajo jasen pogled in odlično zaščito.

Vabljeni, da si izdelke ogledate in kupite v salonih vozil CUPRA. Poiščite najbližjega tukaj.