Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel

Tehnične informacije

 

Navodila za popravila in servisna informacijska sredstva

 

Literatura, ki jo je izdala družba SEAT S.A., je na voljo na spletnem portalu erWin (elektronski servisno-informacijski sistem). Tu lahko enostavno in ugodno najdete želene dele literature, ki se nanašajo na posamezno vozilo.

Urejanje zahtevkov in obračunavanje potekata neposredno prek spletnega portala.

Če imate kakršnakoli vprašanja, se prek e-pošte obrnite na: servisna.podpora(kwfat)porsche(kwfdot)si 

>>> Naprej do portala erWin

 

  

Specialno orodje in oprema

 

V navodilih za popravila sta pri posameznih delovnih korakih navedena potrebno specialno orodje in oprema s številko orodja.  Podrobne opise o posameznem orodju najdete prek številk na portalu erWin v razdelku »Oprema za servisne delavnice«. Orodje lahko prek številke naročite pri družbi  PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o.  ali se neobvezujoče pozanimate o ceni.

 

Če imate kakršnakoli vprašanja, se prek e-pošte obrnite na: servisna.podpora(kwfat)porsche(kwfdot)si

 

 

Izobraževanje in izpopolnjevanje zaposlenih

 

Servisno svetovanje ter strokovna popravila in vzdrževanje vozil CUPRA zahtevajo stalno izobraževanje in izpopolnjevanje zaposlenih. Podjetje PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. zato nenehno pripravlja ustrezne seminarje. Na elektronskem naslovu servisna.podpora(kwfat)porsche(kwfdot)si lahko brezplačno naročite program usposabljanj. Skupaj z izobraževalnim programom prejmete tudi pregled stroškov posameznih seminarjev in informacije o možnostih rezervacije.

 

Spletne storitve - GeKo in SVM

 

S funkcijama GeKo in SVM lahko vzpostavite spletno povezavo svojega diagnostičnega testerja s centralnimi strežniki družbe SEAT S.A. in s tem razširite obseg storitev diagnostičnega testerja.

Kaj je GeKo-SEAT?

GeKo (varstvo podatkov in zaščita komponent) je funkcija, ki je uporabnikom na voljo prek spletne povezave diagnostičnega testerja in omogoča priučitev komponent blokade motorja (npr. kombinirani instrument, krmilnik motorja), ključev ter zaščite komponent (klimatska naprava, navigacijski sistem itd.) vozilu.

Kaj je SVM?

SVM (Urejevalnik programskih verzij) je še ena funkcija, ki je na voljo prek spletne povezave diagnostičnega testerja. Omogoča zanesljivo programiranje krmilnikov ter pravilno vgradnjo krmilnikov. Funkcija poleg tega vključuje podporo pri kodiranju krmilnikov.

Izkoristite funkcije

Imeti morate diagnostični tester z diagnostično programsko opremo ODIS.

  • Podrobnejše informacije in napotki za naročanje so na voljo na spletni strani erWin.
  • Za spletno povezavo morajo biti izpolnjene določene računalniško-tehnične zahteve. Poleg tega potrebujete posebno uporabniško ime. 

Vsa dodatna vprašanja naslovite na:  servisna.podpora(kwfat)porsche(kwfdot)si

 

Mehr anzeigen

 

Tehnična poizvedba/nasveti glede popravil

 

Da vam lahko ponudimo strokovno podporo, potrebujemo točne podatke o vozilu in obstoječi težavi oz. reklamaciji stranke. Obrazec »Tehnična poizvedba« izpolnite čim bolj natančno in čitljivo ter ga pošljite na št. faksa 01 / 58 25 104 (plačljivo: 20 EUR na oddano faksirano sporočilo).

 

Obrazec »Tehnična poizvedba«

 

Certifikat o skladnosti

 

Vaše vozilo CUPRA izpolnjuje najvišje tehnične standarde. Vse pomembne certifikate najdete tukaj neposredno na spletni strani proizvajalca.

 

Na certifikat o skladnosti oziroma COC dokument

 

Servisna pogodba CUPRA.

 

Svojo prijavo kot pooblaščeni partner SEAT pošljite na:

PORSCHE SLOVENIJA d.o.o

g. Edvard Strajnar 

Bravničarjeva ulica 5 

SI - 1000 Ljubljana 

 

Seveda vam zagotavljamo zaupno obravnavo vaše prijave.

Poiščite partnerja CUPRA