Raval

DarkRebel

13.01.2023

CUPRA Raval Concept dirka v virtualnem svetu igre Forza Horizon 5

  • CUPRA nadaljuje svojo pot v svet igričarstva in v igri Forza Horizon 5 predstavlja CUPRA Raval Concept
  • Virtualni dirkači se lahko zdaj podajo v obsežen odprt svet igre za volanom dirkalnika CUPRA Raval Concept

 

Igralci igre Forza Horizon 5 studiev Xbox Game Studios in Playground Games lahko zdaj prevzamejo nadzor nad najnovejšim konceptnim vozilom CUPRA, ki se je pridružilo voznemu parku. Igralci so vabljeni, da sedejo za volan popolnoma električnega konceptnega dirkalnika z resnično uporniškim duhom. V resnični svet sicer prihaja leta 2025 (v cestni različici), navdušenci nad igro Forza Horizon pa lahko dirkalnik CUPRA Raval Concept v igri Forza Horizon 5 preizkusijo še pred ostalimi. 

Start Video

V Barceloni zasnovan, razvit in izdelan konceptni dirkalnik združuje elektrifikacijo, trajnost in zmogljivost ter vključuje virtualno estetiko, da bi ustvaril oblikovalski jezik za prihodnjo generacijo električnih vozil. CUPRA je dirkalniku, ki zdaj postaja resničnost v eni najbolj kultnih videoiger, vdihnila videz igričarstva.

Dirkalnik CUPRA Raval Concept se s svojo površino, ki se prilagaja in spreminja glede na svetlobo, ter velikim usmernikom zraka z vgrajenimi lučmi, ki spominja na dirkalnike iz virtualnega sveta, preseli v živahen odprt svet igre Forza Horizon 5 , kjer se igralci lahko potopijo v kampanjski način igranja z mnogimi izzivi, ki nagrajujejo, vodijo dih jemajoče odprave in v misijah Horizon Story spoznavajo nove like.

»CUPRA Raval Concept je igrificiran dirkalnik iz resničnega sveta, ki se odlično ujema z igro Forza Horizon 5, oboževalci pa imajo priložnost, da sedejo za volan tega vozila še pred vsemi drugimi!« je dejal Antonino Labate, globalni direktor oddelka za strategijo, poslovni razvoj in poslovanje podjetja CUPRA.

Glavna značilnost modela CUPRA Raval Concept je njegova zmogljivost, saj je njegova stalna moč 250 kW (340 KM), največja pa kar 320 kW (435 KM). Od nič do 100 km/h lahko pospeši v le 3,2 sekunde.

Popoln je za igro Forza Horizon 5, v kateri lahko to nekonvencionalno konceptno vozilo vozite pred drugimi in v dirki Forza EV Rivals postavite najhitrejši čas kroga na progi Arch Of Mulegé ali pa ga preizkusite v sezonskih kaskaderskih izzivih Seasonal PR Stunts. Ciljno črto prečkajte v pravem uporniškem električnem slogu. Poleg tega se Forza Horizon 5 dogaja v Mehiki, ki je glavni trg znamke CUPRA zunaj Evrope in kjer je bil tudi odprt prvi salon CUPRA City Garage.

Vozilo CUPRA Raval Concept bo dodeljeno vsem, ki bodo igro Forza Horizon 5 igrali v okviru serije Horizon Holidays. Do 5. januarja 2023 ga lahko brezplačno dobite v zavihku »Gifts« (Darila) v centru za obvestila.


To bo drugo vozilo CUPRA v igri. Dirkalna franšiza Forza je uradni igričarski partner tekmovanja Extreme E in v okviru tega partnerstva je lansko poletje v igro vstopilo v celoti električno vozilo CUPRA Tavascan XE.


Igra Forza Horizon 5 je na voljo na konzolah Xbox Series X|S, Xbox One, osebnih računalnikih z operacijskim sistemom Windows in programom Steam ter v storitvi Xbox Game Pass, ki vključuje konzolo, osebni računalnik in igranje v oblaku (beta) z naročnino Xbox Game Pass Ultimate.