Raval

DarkRebel

Zakaj dirkamo?

Pri motošportu gre v osnovi vedno za natančnost. Konec koncev o tem, kdo bo zmagovalec, odločajo milisekunde. Hitrost in kot, s katerim se voznik približuje ovinku. Skrbno preračunan proces zgorevanja, ki motorju zagotovi maksimalno zmogljivost. To je računanje z najmanjšimi enotami za veliko celoto. In še veliko več.

Motošport pa je tudi vsakič čista strast. Za navijače, ki z izjemno strastjo motivirajo svojo ekipo. Za mehanika, čigar srce bije tako hitro, kot se vrti motor, ki ga je razvil. Za voznika, ki po izgubljeni dirki obupan pade na kolena. Ne gre nam za to, da bi bili najboljši ali prvi. Gre nam za zmago - četudi se nekateri s takšnim pogledom na stvari ne bodo strinjali. Dirkamo, ker želimo krog za krogom postati boljši. In zato, ker smo odločeni poiskati nove poti in utemeljiti novo definicijo prihodnosti dirkalnega športa.

CUPRA za svetovno prvenstvo Superbike-WSBK

Naj bo avto ali motor: pojem CUPRA (kratko za "Cup Racer") je sinonim za pogonsko moč, športnost in strast do motošporta. Zato kot sponzor podpiramo svetovno prvenstvo Superbike (WSBK) 2018 in nudimo uradni varnostni avto za tekmovanje, ki se bo odvilo v 11 državah na 3 celinah.

Vonj po zažgani gumi na asfaltu, rjoveči motorji ali adrenalin: vse to se prelije v noro dober občutek, da živiš. In prav zato smo prisotni z vso strastjo.

 

Več informacij

Spremljajte nas na Instagramu pod @CUPRA_Official ali na Instagramu in Twitterju pod @CUPRA_Racing.

Koledar dirk 2018