Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel

Prihodnost motošporta se je začela

Si znaš predstavljati, kako gledalci avtomobilske dirke ustvarijo povezavo s svojim favoriziranim voznikom? Ga neposredno spodbujajo ali mu čestitajo za stil vožnje? Kako bi bilo, če bi bila dirka občutno tišja, a kljub temu veliko razburljivejša, okoljsko zavedna in hkrati neskončno bolj napeta?

Že kmalu nam ne bo treba več uporabljati domišljije, da bi doživeli tiho avtomobilsko dirko, saj CUPRA e-Racer čisto tiho že prede po dirkalni stezi.

Prvi dirkalni avtomobil na svetu na 100-odstoten električni pogon. Avtomobil, ki mu ni treba z glasnim rjovenjem opozarjati nase, temveč v 3,2 sekunde pospeši na 100 km/h le s tihim brenčanjem. To je CUPRA e-Racer: v elegantni dizajn oblečena fascinantna tehnika - v njej tiči prek 20.000 delovnih ur, vloženih v razvoj dirkalnega avtomobila, ki ni tukaj le zato, da bi ostal, temveč da utemelji novo definicijo prihodnosti dirkalnega športa.

 

Motorji se bodo vrteli celo z do 12.000 vrtljaji na minuto, v primerjavi s prejšnjimi 6.500, in pri tem ohranili enako zmogljivost in pospešek, ne da bi bilo treba najprej doseči najvišje število vrtljajev. Hkrati bodo lahko vozniki podatke dirke prenašali v realnem času. Povezljivost poskrbi za veliko bolj aktivno in razburljivo vlogo gledalcev v dirki.

Predstavljata se čisto nov občutek vožnje in nova vrsta avtomobilskih dirk. Zdravo, prihodnost.

 

Več informacij

Spremljajte nas na Instagramu pod @CUPRA_Official ali na Instagramu in Twitterju pod @CUPRA_Racing.