Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel

Na sledi prihodnosti:

SEAT Sport postane CUPRA RACING

Leta 1970 je zaživel naš prvi oddelek za dirkalni šport - SEAT Sport. Od takrat se je v motošportu zgodilo marsikaj. Tako kot pri nas. SEAT Sport je zdaj CUPRA RACING in s tem uvaja novo dobo motošporta. Z novim imenom prehajamo na bistvo znamke CUPRA, ki je usmerjena v prihodnost. Kajti CUPRA RACING uteleša naš cilj, da se znova in znova iznajdemo ter razvijemo novo vizijo dirkalnega športa - na dirkalni stezi in na cesti.

Na novi poti smo tradicionalne oblike zamenjali z novimi platformami in partnerstvi, ki dirkalnemu športu dajejo novo perspektivo. CUPRA RACING želi voditi evolucijo dirkalnega športa. Ali bolje: revolucijo. Hkrati ostajamo kritični do lastnih načrtov - in se tudi ne bomo ustrašili spremembe smeri, če bi ta služila razvoju prihodnosti dirkalnega športa. Vse to je mogoče, ker smo pripravljeni na spremembe. In seveda - ker imamo za seboj 40 let izkušenj ter edinstveno ekipo strastnih ljubiteljev motošporta, ki so odgovorni za znatni del našega uspeha z modelom TCR in z modelom SEAT Leon Cup Racer.

 

Za razvoj modela CUPRA e-Racer smo šli še enkrat nazaj h koreninam oddelka SEAT Racing: k risalni deski v delavnici. Rezultat je prvi električni turni avtomobil na svetu, ki bo radikalno spremenil svet dirkalnega športa.

 

Tehnologija modela e-Racer je motošportu podarila še eno razburljivo inovacijo, dirke E-TCR. Prva serija dirk z izključno električnimi turnimi avtomobili različnih znamk se začne v letu 2019.

 

Strnjeno bi lahko rekli, da bo CUPRA na vse mogoče načine in trajnostno na novo iznašla dirkalni šport. Zanima nas, kaj nas še čaka.

 

Več informacij

Spremljajte nas na Instagramu pod @CUPRA_Official ali na Instagramu in Twitterju pod @CUPRA_Racing.