Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel

Ista proga.

Različne poti.

Od svetovnega prvenstva Superbike 2017 je CUPRA sponzor ekipe Ducati. Za znamko Ducati smo se odločili, ker cenimo iste vrednote. Za boljše razumevanje moramo pogledati nekoliko v preteklost. Ducati je na svetovnem prvenstvu Superbike prvič nastopil v letu 2002. Po samo štirih letih si je podjetje zagotovilo naslov svetovnega prvaka - v tekmi proti velikim japonskim znamkam, ki so dolga leta obvladovale sceno. Kako je bilo to mogoče? Preprosto - na novo so se iznašli. In to je prav tista vrsta prihodnosti, ki jo v dirkalnem športu gradimo.

Kljub temu da je rojen za dirkalno stezo, je Ducati optimiziran tudi za asfalt na cesti. Je prava izbira za vse, ki želijo v 3 sekundah pospešiti z 0 na 100. A to še ni vse. Vsak voznik Ducatija se zaveda, da ima to motorno kolo zelo samosvoj značaj in ni nujno primerno za vsakogar. Isto velja za znamko CUPRA.

 

Za moštvo Ducati vozita Jorge Lorenzo, trikratni svetovni prvak iz Španije, in italijanski prejemnik največjega števila točk leta 2017 Andrea Dovizioso. Oba voznika sta medtem postala tudi predstavnika znamke CUPRA. Logotip CUPRA ne krasi le njunih motornih koles, ki jih vozita na prvenstvih, temveč znamko CUPRA predstavljata tudi izven dirkališč.

 

Z izgradnjo močnih partnerstev želi CUPRA še bolj zbližati ljubitelje motošporta.

 

Več informacij

Spremljajte nas na Instagramu pod @CUPRA_Official ali na Instagramu in Twitterju pod @CUPRA_Racing.