Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel

CUPRA se podaja na neobičajne poti.

Če ne dvomiš v pravila, ne more priti do inovacij. CUPRA Ateca in e-Racer predstavljata radovednost in kreativnost ter željo, da se s kreativnostjo ozremo čez meje, ki jih postavljajo današnje omejitve.

CUPRA Ateca na novo določa doživetje vožnje. Z navdihom dirkališča, izdelana za cesto. Navdušujoč SUV s 300 KM, pogonom 4Drive in menjalnikom DSG-7. In to še ni tisto najboljše. CUPRA Ateca združuje športnost z eleganco. Detajli zunanjosti v bakreni barvi, okvirji ogledal v karbonskih vlaknih in notranjost v bleščeče črni barvi. Vstopite in se pustite razvajati.

CUPRA e-Racer na novo določa doživetje dirkalnega športa. Kot že pove samo ime, gre za električni dirkalnik - prvi na svetu v kategoriji turnih vozil. 100-odstotni elektromotor s 680 KM in največjo zmogljivostjo 500 kW v časovnem razponu 10 sekund. Odkritje, ki prehiteva čas. Najsodobnejša elektrotehnika dokazuje, da dirk ne zmagujejo samo glasni motorji. Zmaguje zmogljivost!

Kdo drug kot znani šampioni iz sveta dirkalnih športov lahko gredo do skrajnih meja? Andrea Dovizioso, ki je v tekmovanju MotoGP zbral enajst zmag, je sedel za volan CUPRA Atece. Jorge Lorenzo, trikratni svetovni prvak tekmovanja MotoGP, je vozil model CUPRA e-Racer. Na dirkališču Castelloli, ki je uro vožnje oddaljeno od Barcelone. Dirkališče z zahtevnimi ovinki, višinskimi razlikami in celo križiščem. Obe vozili sta dosegli najvišje hitrosti in sta tako premagali osnovna pravila dirkališča. Oglejte si video in doživite dirko.

Start Video

Navsezadnje je evolucija najvišja zapoved. Samo na neobičajnih poteh lahko prikažemo možnosti, podvomimo v sedanjost in predlagamo novo definicijo športnosti.