Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel

DNK zmagovalca

CUPRA ostaja sponzor ekipe Ducati na svetovnem prvenstvu Superbike 2018 in se zdaj ponaša z dvema znanima imenoma iz sveta dirkalnega športa, to sta Španec Jorge Lorenzo, peti na lestvici zmagovalcev prvenstva MotoGP, in Italijan Andrea Dovizioso, ki je leta 2017 v petih mesecih zmagal na šestih različnih dirkah. Kaj povezuje znamko motornih koles in znamko vozil? Odgovor je na dlani - obe živita za šport.

Znana voznika Ducatija sta za dobrodošlico prejela vsak svojo unikatno čelado CUPRA s podobami svojih zmag in zgodb o uspehu. Nato sta lahko prvič vozila naše dirkalno vozilo CUPRA: CUPRA TCR z novim visokozmogljivim DSG-menjalnikom in motorjem s 350 KM. Kraj dogajanja? Dirkališče v mestni občini Castellolí, ki je enako primerno za motorna kolesa in za dirkalne avtomobile.

Dva izmed naših najboljših profesionalnih voznikov za CUPRA TCR sta ju pospremila na dirkališče: Pepe Oriola, najmlajši voznik, ki je nastopil na prvenstvu World Touring Car Championship. In Jordi Gené, izkušeni pilot, ki je bil od leta 2005 do leta 2010 voznik na prvenstvu World Touring Car Championship in ki je leta 2018 s svojim vozilom CUPRA zmagal na 24-urni dirki na Nürburgringu.

Start Video

Končno gre za to, da dirkalni šport skupaj postavimo v nove okvirje. Zato smo združili moči. Ena ekipa, ena družina, en DNK, ki je zavezan dirkalnim genom. Skupaj bomo izzvali status quo in se popeljali do novih vrhunskih dosežkov v motošportu. Zato ostaja napeto.

 

Več informacij

Spremljajte nas na Instagramu pod @CUPRA_Official ali na Instagramu in Twitterju pod @CUPRA_Racing.