Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel

02.06.2022

CUPRA se vrača v Terramar, da bi razkrila svoje načrte za prihodnost - z novimi junaki za novo dobo

Martorell (Španija), 23. 5. 2022 - CUPRA se vrača v svoj rodni kraj, da bi razkrila načrte za prihodnost - z novimi junaki za novo dobo. Leta 2018 se je nekaj največjih privržencev zbralo v Terramaru, da bi gostili lansiranje nekonvencionalne znamke izzivalcev iz Barcelone, imenovane CUPRA.

 

Od takrat je skupnost znamke CUPRA ustvarila gibanje, ki presega dimenzije avtomobilskega sveta, saj - kot je izvršni direktor znamke CUPRA Wayne Griffiths povedal na lansiranju: "Če bo CUPRA uspešna, se bo to zgodilo zaradi ljudi. Imamo popolnoma predano ekipo in ljudje so tisti, ki ustvarjajo znamko."

 

Prvi avtomobil, ki je poosebljal ambicije in značaj znamke izzivalcev je CUPRA Ateca - edinstven model v svojem segmentu. Od takrat si CUPRA prizadeva, da bi na trgu ponudila še več privlačnih modelov, tako s klasičnim motorjem z notranjim zgorevanjem kot tudi z elektrifikacijo pri priključnem hibridnem pogonu (e-HYBRID). Kupce je tako razveselila s kraljem med Leoni - CUPRA Leonom - pa tudi s prvim samostojnim modelom, imenovanim Formentor.

 

Po tem mejniku je bil predstavljen CUPRA Born, prvi popolnoma električni avto, ki združuje elektrifikacijo in moč ter dokazuje, da je ta dva koncepta mogoče zliti v popolno celoto.

Znamka združuje emocionalnost, elektrifikacijo in zmoglji­vost ter iz Barcelone navdihuje ves svet.

Zdaj je nastopil čas za naslednje poglavje.

CUPRA se vrača z drznim načrtom ter predstavlja svoje ambi­cije in novosti do leta 2025. Ustvarila bo nove junake za novo dobo znamke.

 

CUPRA bo razkrila svoje načrte za prihodnost 7. junija 2022.