Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel

28.04.2022

CUPRA Born bo omogočal lažje in priročnejše polnjenje

  • Pri znamki CUPRA polnjenje električnih vozil poenostavljajo s tehnologijo Plug & Charge, ki bo omogočala udobno in enostavno polnjenje modela CUPRA Born
  • Vozniki CUPRA Borna imajo zdaj dostop do več kot 310.000 javnih polnilnih točk po vsej Evropi, vključno z 10.000 hitrimi polnilnicami (z močjo polnjenja nad 100 kW) na več kot 3.000 lokacijah

Martorell (Španija), 28. 4. 2022 - CUPRA z elektrificiranjem svoje ponudbe vozil nadaljuje s širitvijo na nova področja delovanja. Znamka uvaja nov način polnjenja modela CUPRA Born, njihovega nekonvencionalnega, popolnoma električnega atraktivnega vozila.

 

S funkcijo Plug & Charge se bo udobje polnjenja izboljšalo. Zagotavlja udobnejši in enostavnejši način polnjenja modela CUPRA Born, ki ga podpirajo ponudniki, kot sta IONITY in Aral/bp, drugi pa se tudi želijo pridružiti tej platformi.

Avtomobil se na polnilni postaji preprosto identificira z uporabo šifriranega standarda in se avtomatsko začne polniti. Uporabniku za polnjenje ni več treba uporabiti mobilnega telefona ali kartice RFID. Funkcija bo na voljo od sredine leta.

 

"Pri znamki CUPRA bomo zagotovili, da bo polnjenje modela CUPRA Born tako preprosto in intuitivno kot vožnja s tem električnim športnim avtomobilom," je dejal Carlos Galindo, globalni vodja za produktni marketing pri znamki CUPRA. "Plug & Charge je primer enostavnega pristopa k polnjenju, ki je bolj v duhu današnjega sveta."

Hkrati tudi koncern Volkswagen nenehno širi svojo evropsko mrežo polnilnic; vozniki vozil CUPRA Born lahko zdaj uporabljajo več kot 310.000 javnih polnilnih točk. Še več: vanje je vključenih tudi 10.000 hitrih polnilnic (z močjo polnjenja nad 100 kW) na več kot 3.000 lokacijah.