Raval

DarkRebel

21.05.2021

Nekonvencionalna digitalna svetovna premiera modela CUPRA Born bo 25. maja

  • CUPRA Born kot idealna povezava elektrifikacije in zmogljivosti

  • CUPRA Born s kombinacijo dinamičnega uravnavanja podvozja DCC, športnega vzmetenja in sistema ESC Sport zagotavlja sodobne športne karakteristike

  • Nove tehnologije, kot je projicirni sistem s tehnologijo obogatene resničnosti, omogočajo najvišjo raven povezljivosti in varnosti  

  • Svetovna premiera bo v živo predvajana 25. maja ob 12. uri po srednjeevropskem času prek kanala YouTube Live: https://youtu.be/xt4EeqKYgrQ, pa tudi prek družbenih medijev znamke CUPRA: Twitter (@CUPRA) in LinkedIn (CUPRA)

Martorell (Španija), 19. 5. 2021 - Znamka CUPRA prihaja na trg z novim modelom CUPRA Born, ki bo z mešanico zmogljivosti in elektrifikacije zaznamoval začetek njenega novega obdobja.

Prvi 100-odstotno električni avto nekonvencionalne, izzivalne znamke se ponaša z drznim dizajnom in električno zmogljivostjo. S tem pristopom se bo znamka širila na nova tržišča in predstavila nov poslovni model.

CUPRA Born je model, ki bo spodbudil preobrazbo podjetja v smeri elektrifikacije. Združuje napreden pogonski sistem, tehnologije za upravljanje baterije, ki zagotavljajo takojšnjo odzivnost, in oblikovno zasnovo, s katero bo CUPRA izstopala iz množice.

Start Video

Svetovna premiera bo v živo predvajana naslednji torek, 25. maja, ob 12. uri po srednjeevropskem času prek kanala YouTube Live (https://youtu.be/xt4EeqKYgrQ) ter prek družbenih medijev znamke CUPRA: Twitter (@CUPRA) in LinkedIn (CUPRA).

CUPRA Born bo predstavljen na nekonvencionalen način; njegova predstavitev se bo navezovala na sočasno objavo seznama nastopajočih na naslednjem festivalu Primavera Sound. CUPRA in Primavera Sound združujeta moči, da bosta s tesnim sodelovanjem iz Barcelone navdihnila ves svet.