Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel

21.05.2021

Nekonvencionalna digitalna svetovna premiera modela CUPRA Born bo 25. maja

  • CUPRA Born kot idealna povezava elektrifikacije in zmogljivosti

  • CUPRA Born s kombinacijo dinamičnega uravnavanja podvozja DCC, športnega vzmetenja in sistema ESC Sport zagotavlja sodobne športne karakteristike

  • Nove tehnologije, kot je projicirni sistem s tehnologijo obogatene resničnosti, omogočajo najvišjo raven povezljivosti in varnosti  

  • Svetovna premiera bo v živo predvajana 25. maja ob 12. uri po srednjeevropskem času prek kanala YouTube Live: https://youtu.be/xt4EeqKYgrQ, pa tudi prek družbenih medijev znamke CUPRA: Twitter (@CUPRA) in LinkedIn (CUPRA)

Martorell (Španija), 19. 5. 2021 - Znamka CUPRA prihaja na trg z novim modelom CUPRA Born, ki bo z mešanico zmogljivosti in elektrifikacije zaznamoval začetek njenega novega obdobja.

Prvi 100-odstotno električni avto nekonvencionalne, izzivalne znamke se ponaša z drznim dizajnom in električno zmogljivostjo. S tem pristopom se bo znamka širila na nova tržišča in predstavila nov poslovni model.

CUPRA Born je model, ki bo spodbudil preobrazbo podjetja v smeri elektrifikacije. Združuje napreden pogonski sistem, tehnologije za upravljanje baterije, ki zagotavljajo takojšnjo odzivnost, in oblikovno zasnovo, s katero bo CUPRA izstopala iz množice.

Start Video

Svetovna premiera bo v živo predvajana naslednji torek, 25. maja, ob 12. uri po srednjeevropskem času prek kanala YouTube Live (https://youtu.be/xt4EeqKYgrQ) ter prek družbenih medijev znamke CUPRA: Twitter (@CUPRA) in LinkedIn (CUPRA).

CUPRA Born bo predstavljen na nekonvencionalen način; njegova predstavitev se bo navezovala na sočasno objavo seznama nastopajočih na naslednjem festivalu Primavera Sound. CUPRA in Primavera Sound združujeta moči, da bosta s tesnim sodelovanjem iz Barcelone navdihnila ves svet.