Raval

DarkRebel

22.05.2024

CUPRA in Playseat® sta združila moči in omogočila doživetje adrenalina in čustev vožnje formule E

  • Simulator Playseat® PRO CUPRA Racing Formula E je zasnovan tako, da natančno posnema vznemirjenje in čustva, ki jih lahko občutimo med vožnjo pravega električnega dirkalnika.
  • CUPRA, ki ima dirkanje z električnimi vozili v svojem DNK-ju, si prizadeva za širjenje obzorij e-dirkanja.
  • Playseat® PRO CUPRA Racing Formula E je izdelan iz vrhunskih materialov in ima robustno kovinsko konstrukcijo ter edinstven udoben in odziven sedež.
Start Video

CUPRA je predstavila simulator vožnje Playseat® PRO CUPRA Racing Formula E, ki je rezultat sodelovanja znamke s podjetjem Playseat in izraža njeno nenehno prizadevanje za krepitev zanimanja za dirkanje z električnimi vozili. Simulator posnema sedež pravega dirkalnika in igralcem omogoča, da občutijo enaka čustva kot profesionalni dirkači. Znamki uporabljata visoko tehnologijo in oblikovanje, da bi ljubiteljem dirkanja ponudili vrhunsko doživetje vožnje.

Uradna nova različica simulatorja Playseat® PRO CUPRA Racing Formula E, ki so jo razvili skupaj z vozniki in ekipami, je zasnovana tako, da natančno posnema vznemirljivo vožnjo pravega dirkalnika formule E - nizek, nagnjen položaj za vožnjo zagotavlja bolj avtentično izkušnjo kot katera koli druga simulacijska platforma.

»Svet avtomobilskega športa se hitro spreminja in prehaja v precej bolj trajnostno obdobje, polno izzivov in inovacij, v katerem CUPRA igra ključno vlogo,« je dejal Ignasi Prieto, direktor globalnega marketinga pri znamki CUPRA. »Danes prisostvujemo na enem najbolj znamenitih tekmovanj, formuli E, in naši navijači so nam v veliko podporo. S sodelovanjem z znamko Playseat jim želimo ponuditi priložnost, da dejansko občutijo vznemirjenje pravega dirkača, in jih tako približati ekipi CUPRA.«

Playseat® PRO CUPRA Racing Formula E pooseblja neustrašen značaj nove generacije igričarjev, ki za volanom iščejo adrenalin in čustva. S sistemom Playseat® Forcelock simulator dirkanja omogoča delovanje izjemnih sil na okvir sedeža, ne da bi se ta upognil. Ta patentirani sistem so več let preizkušali in izpopolnjevali v najtežjih pogojih v profesionalnih okoljih.

Simulator je izdelan iz vrhunskih materialov, ima trdno in stabilno kovinsko konstrukcijo ter edinstven udoben in odziven sedež. Njegov mat videz dopolnjujejo logotipi in nalepke ekipe CUPRA Racing Formula E. Črno oblazinjenje sedežev z videzom visokokakovostnega usnja je primerno za večurno dirkanje.

Igričarski stoli Playseat® so zasnovani tako, da lahko igralci uživajo v vsej realističnosti virtualnega tekmovanja od doma in hkrati izboljšujejo svoje spretnosti. Playseat® PRO CUPRA Racing Formula E je združljiv z vsemi konzolami in računalniki ter z vsemi volani in pedali, tako da lahko igralci izkusijo adrenalin pri vožnji CUPRA Tavascana in CUPRA Formentorja VZ5, ki sta od leta 2023 na voljo v virtualnem dirkaškem svetu igre Forza Horizon 5. Igralci lahko izberejo zmogljivost motorja z notranjim zgorevanjem ali takojšnjo moč elektromotorja, da se spopadejo z izzivi igre in si zagotovijo ekskluzivno tekmovalno obleko CUPRA. Simulator bo igralcem omogočil, da doživetje igre Forza Horizon 5 povzdignejo na povsem novo raven.

To sodelovanje poudarja predanost znamke CUPRA premikanju meja in spreminjanju trenutnega stanja, saj igralcem ponuja priložnost, da se med doživljanjem vznemirjenja v vožnji formule E prepustijo čustvom in na novo opredelijo svojo igro.