Raval

DarkRebel

26.04.2024

Prepustite se navdihu treh novih vozil CUPRA.

Dogodek Design Obsession 2024

Dogodek Design Obsession bo nepozaben, saj bo z novima CUPRA Formentorjem in CUPRA Leonom navdahnil novo generacijo. Premiera bo 29. aprila ob 21.00 po srednjeevropskem času na uradnem kanalu YouTube znamke CUPRA, ki bo predvajana v živo po vsem svetu. Dogodek si v živo oglejte tukaj.

Start Video
Novi CUPRA Formentor 2024: zgodba o uspehu nove ikone

CUPRA Formentor je postal najbolje prodajano vozilo v segmentu A-CUV v Evropi. Lani jih je bilo po vsem svetu dobavljenih več kot 120.000, to pa je tudi prvi model, ki smo ga oblikovali in razvili čisto sami. Novemu CUPRA Formentorju, ki popolnoma prevzame, je usojeno postati ikona nove dobe.

Novi CUPRA Leon 2024: občutite privlačnost

CUPRA Leon, ki je na voljo v različici s prisekanim zadkom in petimi vrati ter različici Sportstourer, bo vključeval številne izboljšave na področju oblikovanja, vozne dinamike in tehnologije - transformativne impulze, ki prinašajo spremembe trenutnega stanja. Novi različici CUPRA Leon in CUPRA Leon Sportstourer sta pripravljeni, da ju razkrijemo.

Nov dizajn vozila in tehnologija e-HYBRID

Novi CUPRA Formentor in CUPRA Leon bosta izražala nov oblikovalski jezik, ki odseva pravo naravo znamke CUPRA. Modela se ponašata z najnovejšo tehnologijo e-HYBRID, izrazitejšo digitalizacijo, trajnostnimi funkcijami ter izboljšano vozno zmogljivostjo.