Raval

DarkRebel

14.12.2023

CUPRA in Wilson® predstavljata lopar za padel tenis CUPRA Wilson LT, ki ga je navdihnil povsem električni koncept znamke UrbanRebel Racing Concept

  • Novi lopar za padel tenis CUPRA Wilson LT, ki ga je zasnovala CUPRA in izdelalo podjetje Wilson, ima revolucionarno obliko, ki združuje lahkotnost in stabilnost za popolno kontrolo
  • Novi lopar je dokaz pripadnosti znamke CUPRA padel tenisu in njegovi skupnosti

CUPRA je v dokaz svoje naklonjenosti padel tenisu predstavila lopar CUPRA Wilson LT, ki je rezultat sodelovanja znamke s podjetjem Wilson Sporting Goods Co. To je že tretji lopar, ki je plod te naveze - oblikovala ga je CUPRA, izdelalo pa podjetje Wilson. Poudarja skupne ambicije obeh znamk, in sicer opolnomočenje nekonvencionalnih izzivalcev v svetu športa.

Start Video

Najnovejšo inovacijo je navdihnil uporniški duh modela CUPRA UrbanRebel Racing Concept, radikalne interpretacije mestnega električnega vozila znamke. Ta prototip, namenjen tekmovanjem, združuje elemente iz sveta videoiger in združuje čisto elektrifikacijo, trajnost in zmogljivost z osupljivo estetiko, ki je značilna za virtualni svet.

 

Lopar za padel tenis CUPRA Wilson LT ima neustrašen značaj nove generacije igralcev, ki iščejo nepremagljivost. Inovativni lopar izstopa s svojimi barvami, ki spominjajo na vozilo, in ima značilen mavrični premaz, prvi tovrstni oblikovalski element pri loparjih za padel tenis, ki ga je ekskluzivno zasnovalo podjetje CUPRA.

 

»Padel tenis je eden najhitreje rastočih športov na svetu, ki ga je vedno spodbujala skupnost strastnih posameznikov, inovatorjev in rebelov. Lopar za padel tenis CUPRA Wilson LT ne predstavlja le naših vrednot, temveč uteleša tudi duha skupnosti padel tenisa,« je dejal Ignasi Prieto, direktor globalnega marketinga pri znamki CUPRA.

 

Lopar za padel tenis CUPRA Wilson Pro Staff LT je oblikovan tako, da zagotavlja idealno razmerje med stabilnostjo in lahkotnostjo ter zaradi spretne izdelave v tovarni Wilson popolno kontrolo ter neprimerljivo okretnost in natančnost. Napis »The Impulse of a New Generation« (v prevodu: impulz nove generacije) krasi trak tega revolucionarnega loparja in simbolizira gonilno silo, ki stoji za tem sodelovanjem.

CUPRA in Wilson® predstavljata lopar za padel tenis CUPRA Wilson LT, ki ga je navdihnil povsem električni koncept znamke UrbanRebel Racing Concept

»Po predstavitvi loparjev za padel tenis Wilson Bela CUPRA v1 in v2 je podjetju Wilson v ponos, da lahko to partnerstvo nadgradi z novim loparjem za padel tenis v sodelovanju z eno od vodilnih znamk, ki si prizadeva za rast padel tenisa po vsem svetu. Lopar za padel tenis CUPRA Wilson LT je namenjen širokemu krogu igralcev, od mlajših igralcev, ki prehajajo v starejše skupine, do starejših igralcev. Ima poseben vzorec z luknjami z okroglo obliko za optimalno kontrolo,« je pojasnil Iñaki Cabrera, globalni poslovni direktor podjetja Wilson Padel.

 

Od leta 2019, ko je CUPRA vstopila v svet padel tenisa in postala glavni sponzor vseh uradnih tekmovanj World Padel Tour (WPT), glavni sponzor Mednarodne zveze za padel (IPF) in Premier Padel, nenehno krepi svojo vez s tem športom, spodbuja njegovo širitev in skrbi za njegovo vedno večjo skupnost.

 

Predanost znamke CUPRA premikanju meja in izzivanju tradicij, ki igralcem daje priložnost, da sprejmejo spremembe in na novo opredelijo svojo igro, se odraža v veliki skupini profesionalnih igralcev padel tenisa, ki so del skupnosti CUPRA. Na dolgem seznamu se tako najdejo na primer Alejandro Galán, Paula Josemaría, Federico Chingotto, Juan Tello, Ariana Sánchez in Fernando Belasteguín.

 

Lopar za padel tenis CUPRA Wilson LT je zdaj na voljo na spletni strani CUPRA, www.wilson.com in v salonih CUPRA City Garage po ceni 290 €.