Raval

DarkRebel

25.07.2023

CUPRA ponovno združila moči z L.G.R in predstavila novo kolekcijo očal

  • CUPRA in L.G.R sta v svojem drugem sodelovanju ustvarila tri pare sončnih očal.
  • Tribe, Reunion Metal Explorer in Nomad II poosebljajo edinstveno oblikovalsko perspektivo in drzen pristop obeh blagovnih znamk

Italijanski proizvajalec očal L.G.R in CUPRA sta po uspehu njune prejšnje kolekcije ponovno združila moči. To najnovejše sodelovanje združuje edinstveni oblikovalski perspektivi obeh blagovnih znamk, rezultat pa je trio sončnih očal, ki pustijo pečat s svojim sodobnim slogom, vrhunskimi inovacijami in drznostjo.

L.G.R X CUPRA predstavlja tri modele: Tribe, Reunion Metal Explorer in Nomad II. Izdelki podjetja L.G.R so zasnovani in izdelani v Italiji, vsak njihov okvir je iz visokokakovostnih materialov in ročno izdelan od začetka do konca.

 

Tribe: Pilotska očala z dvojnim mostičkom ter prefinjenim in drznim dizajnom

Očala Tribe so idealen spremljevalec ob vsaki priložnosti. Zaradi dizajna v obliki pilotskih očal z dvojnim mostičkom in izbire materiala (lahka kovina) ta očala izžarevajo prefinjeno in hkrati drzno estetiko, obenem pa brezhibno združujejo slog in udobje.

 

Reunion Metal Explorer: Evolucija ikone

Reunion Metal Explorer je nova iteracija kultnega modela Reunion podjetja L.G.R in sodoben pogled na ta brezčasni model letalskih očal. Krasi jih kombinacija lahke kovine in celuloznega acetata ter popolno ravnovesje med slogom in uporabnostjo.

 

Nomad II: Drzna in sodobna evolucija

Model Nomad II s šestkotnim kovinskim okvirjem, tankimi priponkami, kovinskim mostičkom in ročno poliranimi acetatnimi obrobami so drzen in sodoben pogled na ikonično obliko letalskih očal. Očala so reinterpretacija klasike, osebe, ki jih nosijo, pa zagotovo pustijo vtis in ne morejo ostati neopažene.

»L.G.R in CUPRA svetu predstavljata novo generacijo produktov, iz združitve obrtniškega mojstrstva podjetja L.G.R in inovativnega duha znamke CUPRA pa je nastala kolekcija, v kateri sta zajeti bistvi obeh,« je dejal Sven Schuwirth, operativni direktor podjetja CUPRA. »Ta sončna očala niso zgolj pripomoček; so sugestivna izjava, izraz tistega, kar je skupno vizijama obeh blagovnih znamk.«

»To partnerstvo predstavlja vznemirljivo združitev dveh svetov, v kateri se umetnost in mojstrstvo očal sreča z najnaprednejšo poosebitvijo inovacij v avtomobilski industriji. Tako kot naši skrbno ročno izdelani okvirji poudarijo slog in pripomorejo k izboljšanju vida uporabnika, vozila CUPRA na novo določajo meje zmogljivosti in oblikovanja vozil. Družno smo se podali na pot skupne strasti in neomajnega prizadevanja za odličnost. Videti in biti viden vam predstavljamo v povsem novi luči,« je dejal Luca Gnecchi Ruscone, ustanovitelj in glavni direktor podjetja L.G.R

Kolekcija je zdaj na voljo pri trgovcih L.G.R in CUPRA.