Raval

DarkRebel

  • Fernando Belasteguín, ki je bil 16 let zaporedoma številka ena na svetu, bo na petih turnirjih v sezoni uporabljal lopar Wilson Bela CUPRA V2.

  • Novi lopar za padel tenis, Wilson Bela CUPRA V2, ima osupljiv črn dizajn z bakrenim logotipom, ki združuje eleganco in moč.

  • Lansiranje in predstavitev loparja Wilson Bela CUPRA V2 dokazujeta močno zavezanost znamke CUPRA padel tenisu, najhitreje rastočemu športu v Evropi.

 

CUPRA v dokaz svoje stalne zavezanosti padel tenisu ponovno sodeluje s podjetjem Wilson, vodilno blagovno znamko za športne loparje, in ambasadorjem padel tenisa, Fernandom Belasteguínom, da bi predstavila novo kolekcijo, ki vključuje loparje, torbo in majice. To sodelovanje, ki ga povezuje skupna strast do igre, je navdihujoča evolucija tako za znamko CUPRA kot za skupnost padel tenisa, saj še naprej ustvarjata nova čustva.

Fernando bo težko pričakovan novi lopar za padel tenis Wilson Bela CUPRA predstavil na prihajajočem turnirju Valencia Open (od 1. do 9. julija), prestižnem dogodku v okviru turneje World Padel Tour. Ta eleganten in zmogljiv lopar, ki temelji na priznanem modelu Wilson Bela Elite, kaže na zavezanost znamke CUPRA k premikanju meja inovacij.

 

Novi lopar za padel tenis, Wilson Bela CUPRA V2, ima osupljiv črn dizajn z bakrenim logotipom, ki izžareva eleganco in moč. Skrbno je izdelan s tehnologijo SpinEffect, ki vključuje teksturirane površine in materiale iz ogljikovih vlaken, s čimer zagotavlja večjo moč in nadzor na igrišču. Ta lopar s težiščem na 260 mm, z debelino okvirja 38 mm in težo 365 g ponuja igralcem popolno kombinacijo moči, nadzora in udobja.

»CUPRA in svet padel tenisa si delita več kot le tekmovalni duh - združuje ju skupnost ljudi, ki jih žene njihova strast,« je dejal Ignasi Prieto, direktor globalnega marketinga pri znamki CUPRA. »CUPRA je padel tenisu predana že od samega začetka in nikoli nismo nehali verjeti v njegov potencial, ki se je v zadnjih letih še povečal.«

 

»Wilson si prizadeva, da bi vsakemu človeku omogočil, da živi z vrednotami športa, padel tenis in njegova rastoča skupnost po vsem svetu pa sta ključni steber pri uresničevanju našega poslanstva,« pravi Iñaki Cabrera, globalni poslovni direktor za padel tenis pri podjetju Wilson. 

 

Fernando v padel tenisu tekmuje že več kot 25 let in še vedno goji enako strast kot leta 1995, ko je začel igrati kot profesionalni igralec. Lopar za padel tenis Wilson Bela CUPRA V2 daje igralcem na vseh ravneh priložnost, da se vpišejo v zgodovino, tako kot se je Bela na igrišču.

 

Novi lopar za padel tenis Wilson Bela CUPRA V2 je zdaj na voljo za naročilo na spletni strani www.wilson.com in pri trgovcih vozil CUPRA za 320 €.