Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel

Mestno električno vozilo, ki ruši stereotipe in prebuja čustva.

CUPRA UrbanRebel

Leta 2025 bomo predstavili model UrbanRebel - svoje mestno električno vozilo. Vozilo, ki bo znamko CUPRA poneslo iz ustaljenih okvirov. Vozilo UrbanRebel, ki ga poganjajo čustva, je zasnovano in razvito za drznejši električni svet.

Urbano električno vozilo s pogonom na sprednji kolesi je narejeno na platformi MEB Small skupine Volkswagen in je visokozmogljivo mestno vozilo, pri katerem ne boste ostali ravnodušni.

4,03 m dolgo vozilo je vzor trajnosti, saj je izdelano z uporabo recikliranih polimerov in materialov, ki temeljijo na uporabi biomase, s čimer kot okolju prijaznejše vozilo premika meje dosegljivega.

Kombiniranje proizvodnih pristopov s 3D tiskom in 3D pletenjem ter parametričnega oblikovanja omogoča večjo učinkovitost in višjo zaznano vrednost.

Start Video

Lahek dizajn zunanjosti in notranjosti elektromotorju in bateriji z 226 KM (166 kW) omogočata, da mestno električno vozilo poženeta do 100 km/h v samo 6,9 sekunde, doseg vozila pa je do 440 km (različica z dolgim dosegom).

CUPRA UrbanRebel, ki so ga zasnovali in razvili v Barceloni, bo na trg lansiran leta 2025, načrtovano pa je, da bo njegova proizvodnja potekala v Martorellu v okviru programa strateškega projekta za oživitev gospodarstva in preoblikovanje (v španščini PERTE) za električna in povezana vozila (v španščini VEC).

»UrbanRebel je za nas več kot le vozilo. Gre za model, ki bo demokratiziral mestno električno mobilnost. Ker je dostopen in trajnosten, bo vstopni model, s katerim bomo našo ponudbo približali novi generaciji,« je na dogodku Impulse povedal Wayne Griffiths.

Ste si ogledali naš dogodek Unstoppable Impulse v Terramarju?

Predstavili smo prihodnost elektrifikacije in svoje vznemirljive načrte za prihajajoča leta z novo ponudbo izdelkov.