Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel

Sodobna redkost.

Nova CUPRA Ateca

Različne komponente se le redko združijo, da ustvarijo nekaj novega, nekaj legendarnega. Te kreacije pogosto premikajo meje mogočega. Pod vprašaj postavljajo zaznave in pripovedujejo zgodbo izjemne pustolovščine človeka. Nova CUPRA Ateca je ena takšnih redkosti. Športnost, združena s prefinjenostjo. Simbol podcenjene moči in uravnoteženega nadzora.

Neposredna povezava s tradicionalno zmogljivostjo vozil CUPRA daje tudi novi CUPRA Ateci izraz pristnosti in samozavesti. Zasnova vozila zagotavlja prostor in udobje SUV-ja, ponuja pa tudi mirno gotovost zmogljivosti. Dinamičnost, kombinirana z mirnostjo. Divjost, združena z obvladanostjo. Je več kot avtomobil. Je življenjski slog.

Kot je povedal izvršni podpredsednik za prodajo in trženje znamke CUPRA, si pri znamki prizadevajo za »krepitev občutka pripadnosti, ponosa, poguma in odločnosti. To so osebnostne lastnosti, ki so nam s strankami skupne«. Te ideje uresničuje prav CUPRA Ateca. Daje jim namreč življenje in celostno podobo.

Zato vozilo CUPRA Ateca ni samo stanje duha, temveč skupnost. Mi ne sledimo množici. Ustvarjamo svoja pravila. Iščemo stvari, ki jih imamo radi, in jih združujemo. Ne za druge, temveč zase. Opredeljuje nas naša sposobnost spreminjanja definicij. Zato počnemo to, kar počnemo, in zato obstaja CUPRA Ateca.

Usedite se v vozilo, ki v industrijo prinaša inovacije. Ponovno opredelite vrhunskost. Še naprej mislite drugače. Kajti nova CUPRA Ateca je za voznike, ne za tiste, ki menijo, da status pomeni vse. Je vozilo, ki je zabavno, toda vselej osredotočeno na cilj. Vozilo z dirkališča. Zasnovano za cesto. Izdelano za nemirnega duha.