Raval

DarkRebel

Combined ShapeCreated with Sketch.

NOVI CUPRA FORMENTOR
TEHNOLOGIJA

Inovacija z izboljšano varnostjo in odpornostjo.

MATRIČNA TEHNOLOGIJA LED CUPRA V PRIMERJAVI S FULL LED

Izberite serijske žaromete Full LED za boljši pregled nad cesto ali pa jih nadgradite z matričnimi žarometi LED CUPRA, ki zmanjšujejo bleščanje in razpršeno svetlobo ter zagotavljajo izboljšano  vidljivost. Vključujejo tudi posebno pozdravno animacijo, ki vedno poskrbi za prisrčno dobrodošlico.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA VOŽNJE

Zvočniki Sennheiser™

Vznemirljiv prostorski zvok za navdušujočo in čustveno izkušnjo vožnje.

Dinamično uravnavanje podvozja (DCC)

Prilagodite krmiljenje svojemu načinu vožnje in razmeram na cesti. Senzorji nenehno optimizirajo prilagoditev.

Volan CUPRA

Sedite za volan in občutite vznemirjenje. Večnamenski okrogli gumb, glasovni nadzor in integrirano ogrevanje volana.

IZBOLJŠANA TEHNOLOGIJA

Poganjajo jo naprednost in povsem nova spoznanja.

ZAVORE AKEBONO

Izkusite napredno mobilnost in zanesljivo zavorno moč s 374-mm zavornimi ploščicami Akebono. Izkusite trajno moč in revolucionarno zmogljivost (samo za model z 245 kW (333 KM)).

RAZDELILNIK NAVORA

Doživite vznemirljiva čustva. Ostri ovinki? Skoznje se zapeljite s posebno lahkoto - za bolj dinamično in športno vožnjo ne glede na vreme (samo za model z 245 kW (333 KM)).

NAPREDNA TEHNOLOGIJA VOŽNJE

TEMPOMAT Z AVTOMATSKIM URAVNAVANJEM RAZDALJE ACC

Hitrost pametno prilagaja razmeram na cesti in prometnim znakom ter ne samo vozilom pred vami. Izkusite tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje v njegovi najboljši luči.

 

FUNKCIJA ZAZNAVANJA MRTVEGA KOTA IN ASISTENCA ZA STRANSKI PROMET ZADAJ

 

Večja varnost s funkcijo zaznavanja mrtvega kota in asistenco za stranski promet zadaj. Prepozna mrtve kote in vas opozori na hitro bližajoča se vozila.

 

PROAKTIVNA ZAŠČITA POTNIKOV PRE-CASH ASSIST

 

Bodite vedno pripravljeni s tehnologijo za proaktivno zaščito potnikov Pre-Crash Assist. Za večjo varnost varno zapre stekla in zategne varnostne pasove.

 

DINAMIČNI SISTEM ZA PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOV

 

Ostanite obveščeni s sistemom za prepoznavanjem prometnih znakov. Vizualni opomnik na omejitve hitrosti s pomočjo kamer in tehnologije obdelave slik.

 

ASISTENCA ZA OHRANJANJE SMERI NA VOZNEM PASU LANE ASSIST

 

Preprečite nenamerno zapuščanje voznega pasu. Prilagodljiva asistenca za ohranjanje smeri na voznem pasu se aktivira, ko sistem zazna, da vozilo zapušča vozni pas in tega niste nakazali.

 

CUPRA CONNECT

Uživajte v popolnem nadzoru s CUPRA CONNECT.

CUPRA CONNECT

V malo verjetnem primeru okvare vozila boste prejeli takojšnjo pomoč. Naša ekipa takoj prejme informacije o vaši lokaciji, da vam lahko hitro in učinkovito pomaga.

CUPRA CONNECT PLUS

Ostanite na tekočem s prometnimi opozorili v živo in preprosto poiščite bencinske servise ali polnilne postaje. Uživajte v intuitivni navigaciji in z infotainment sistemom enostavno poiščite parkirišča.