Raval

DarkRebel

Combined ShapeCreated with Sketch.

CUPRA FORMENTOR
RAZLIČICE IN OPREMA

Dve različici, več možnosti

IZJEMNA OPREMA

CUPRA Formentor

Privlačna 18-palčna ali 19-palčna aluminijasta platišča, 12,9-palčni infotainment sistem, žarometi LED in volan CUPRA z okroglimi gumbi.

CUPRA Formentor VZ

Povečana zmogljivost z 19-palčnimi aluminijastimi platišči, dinamičnim uravnavanjem podvozja (DCC), ambientno osvetlitvijo celotnega prostora in športnima školjkastima sedežema Dinamica.

CUPRA FORMENTOR

Izjemen doseg za izjemne pustolovščine

 

NADGRADNJE FUNKCIJ

EDGE

Omogočite napredne funkcije s paketom Edge - sistem Keyless Entry & Go, alarmni sistem, ambientna osvetlitev, kamera za vzvratno vožnjo, električni pokrov prtljažnika s senzorskim krmiljenjem.

IMMERSIVE BY SENNHEISER™

 

Izkusite čarobno zvočno doživetje s sistemom Immersive by Sennheiser™: 11 zvočnikov + globokotonski zvočnik.

SKYLINE

 

Izboljšajte občutek vožnje z električnim panoramskim strešnim oknom Skyline, ki v notranjosti vozila ustvarja prostorno in odprto vzdušje.

 

INTELLIGENT DRIVE

Tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC), asistenca za vožnjo Travel Assist, vklj. s prilagodljivim vodenjem po voznem pasu, kamera s pogledom na okolico, senzor za mrtvi kot, navigacijski sistem in proaktivna zaščita potnikov Pre-Cash.

 

ČISTA MOČ

Poskrbite za intenzivno vozno dinamiko s Pure Performance - matrične luči LED CUPRA z edinstvenimi lastnostmi znamke CUPRA.

 

IZJEMNO

Visokozmogljive zavore BREMBO ali AKEBONO, školjkasta sedeža CUPRacer iz ogljikovih materialov in temne kromirane obrobe v notranjosti vozila. Vključno z nadgradnjami INTELLIGENT DRIVE, PURE PERFORMANCE in Immersive by Seinheiser™.

 

 

DOPOLNILNA OPREMA

Edinstven dizajn navdihuje elegantno in poenostavljeno linijo zunanjosti z naprednimi elementi v notranjosti.

Strešne letve

Razvite za nosilnost do 75 kg. Strešni nosilci zagotavljajo enostaven in varen prevoz vaše opreme. Za doseganje najboljših rezultatov je priporočljivo, da namestitev opravi strokovnjak v delavnici CUPRA ali drug poooblaščen serviser.

NOSILEC ZA JADRALNO OPREMO

Ste pripravljeni na valove? Z nosilcem za jadralno desko lahko prevažate največ 2 jadralni deski in jambora - prilagodi se njihovi velikosti in obliki.

DOPOLNILNA OPREMA

Nosilec za kolesa

Ne glede na to, kje ste, je vaše kolo na poti vedno varno. Nosilec za kolesa na strehi omogoča enostavno natovarjanje in v ospredje postavlja predvsem varnost.

Nosilec za kolesa na vlečni napravi

Robustna konstrukcija za varen prevoz največ dveh koles. Zagotavlja nosilnost do 60 kg in poskrbi, da so kolesa varno pritrjena.

Nosilec za smuči Xtender

Na oblazinjenem nosilcu za smuči lahko prevažate 5 parov smuči ali 2 snežni deski. Montaža je preprosta in ne zahteva dodatnega orodja.