Raval

DarkRebel

PAKET DYNAMIC

Uživajte v umirjeni in tekoči vožnji skozi vsak zavoj.

Udobje in nadzor

Prilagajanje na vse vrste voznih razmer, vsak posamezni zavoj in vsako grbino na cesti. Ta paket vključuje tehnologijo dinamičnega uravnavanja podvozja (DCC), ki se prilagaja voznemu profilu in uravna vaš CUPRA Born na vam prilagojeno idealno nastavitev.


Vozni profil DCC, ki je narejen za natančne vozne lastnosti, voznik aktivira z dvojnim pritiskom tipke za vžig in vozni način na volanu CUPRA. S to tehnologijo se lahko sprostite in uživate v nadzorovani vožnji.

PAKET TECH M

V tem primeru gre za skupek pametnih rešitev, zasnovanih posebej za življenje na poti.

Poenostavljene storitve za uporabnike

Izkoristite številne kombinirane storitve, ki zagotavljajo pametno in udobno mobilnost ter večjo mero varnosti. Od odklepanja brez ključa z osvetljenimi vratnimi kljukami vse do brezžičnega polnjenja mobilnega telefona in prometnih informacij v realnem času. Lahko ste mirni, saj je vse na svojem mestu in urejeno.

Paket vključuje:

  • Funkcija Kessy (Keyless Advanced) samodejno odklene vrata, ko se jim približate.
  • Osvetljene zunanje vratne kljuke vas pozdravijo v skupnosti CUPRA.
  • Funkcija CAR2X se brezžično poveže z drugimi vozili in izmenjuje prometne informacije.
  • Telefon lahko brezžično napolnite takoj, ko ga odložite v induktivni predalček Connectivity Box.

PAKETA PILOT M in L

Avtonomne asistenčne in varnostne funkcije, ki vam olajšajo potovanje.

Prijetnejša potovanja

Brez stresa pri vsakodnevnih vožnjah. Paketa PILOT M in L vključujeta asistenco za vožnjo Travel Assist, zaradi katere je potovanje lažje. Ta sistem združuje avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) in asistenco za ohranjanje smeri na voznem pasu Lane Assist (z vodenjem po sredini voznega pasu) ter zbira podatke o vožnji iz oblaka, da vozilo ostane na sredini voznega pasu tudi na slabo označenih cestah*. Asistenca za vožnjo Travel Assist omogoča tudi avtomatsko asistenco za menjavo voznega pasu, ki jo je mogoče aktivirati na avtocestah.

Ti paketi vključujejo tudi:

  • Navigacijski sistem z mediji in aplikacijo CUPRA CONNECT PLUS
  • Kamera Top View: 360-stopinjski prikaz za zahtevne manevre (samo Pilot L)
  • Inteligentna parkirna krmilna asistenca Park Assist, ki prevzame krmiljenje in zaviranje za natančno parkiranje (samo Pilot L)
  • Različne varnostne tehnologije, kot sta prilagodljivi tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje ACC in asistenca High Beam Assist z avtomatskim vklopom/izklopom dolgih luči

PAKET SKYLINE

Osvetlite elegantno notranjost svojega novega CUPRA Borna. S panoramskim strešnim oknom lahko v celotno kabino posije naravna sončna svetloba.

Svetloba v notranjosti

Vstopite v CUPRA Borna in uživajte v panoramskem strešnem oknu, ki se razteza čez celotno notranjost. Opremljeno je z elektronsko upravljanim senčnikom, ki ga lahko z upravljalnimi elementi infotainment sistema poljubno odpirate in zapirate, da prepušča ravno pravšnjo količino svetlobe.


Poleg tega ima panoramsko strešno okno izboljšano zaščito pred UV-žarki, da lahko vsi potniki varno uživajo v prijetni naravni svetlobi.

PAKET PROTECT

Sodobno vozilo potrebuje inovativno zaščito. Varnostni paket vašemu novemu CUPRA Bornu doda vrsto varnostnih funkcij.

Popolnoma pripravljen

Ko vozite CUPRA Borna z najboljšo razpoložljivo varnostno tehnologijo, lahko dejansko uživate na cesti. Občutite vsak zavoj in izkoristite vsako vožnjo. Varnostni paket poskrbi za vas, vaše potnike in vozilo že pred trkom, vozila pa ščiti tudi pred krajo.

Paket vključuje:

  • Asistenca pred trkom Pre-Crash pripravi vozilo in potnike na morebitni trk
  • Alarmna naprava z nadzorom notranjosti

DOPOLNILNA OPREMA.

Svoj novi CUPRA Born lahko dodatno opremite s številnimi varnostnimi in oblikovnimi dodatki, da bo povsem pripravljen na vožnjo.

Sprednje in zadnje zaščitne zavesice.

Preprečite umazanijo in zaščitite karoserijo svojega CUPRA Borna pred udarci in blatom.

Poltogo korito za prtljažnik.

Zagotovi, da v prtljažniku ne bo umazanije in vlage. Dve možnosti za običajne ali globlje prtljažnike.

Stopalke v temnem aluminiju.

Prenovljena slog in nadzor. Optimizirajte športno izkušnjo vožnje z vrhunskimi pedali.

Vrhunski predpražniki.

Prostoru za noge dodajte nekoliko elegance s trpežnimi predpražniki v črni ali modri barvi ali v gumijasti izvedbi.

CUPRA BORN PO MERI

Začutite impulz in prilagodite CUPRA Borna svojim željam in potrebam.

**Nekatere funkcije virtualnega prikazovalnika z razširjeno resničnostjo bodo na voljo kmalu.

Podatki za CUPRA Born z baterijo 45 kWh še niso kočni, posodobili jih bomo, ko bodo na voljo.

Omenjene vrednosti so rezultat homologacije izbranega modela, v skladu z Uredbo ES 2018/858. Razpoložljiva moč (kW) in pospešek modela sta odvisna od stanja napolnjenosti baterije in njene temperature.

Natančen doseg vozila je odvisen od številnih dejavnikov, med katerimi so pot, vremenske razmere, obremenitev vozila (potniki + prtljaga), starost in stanje baterije, dodatna oprema (aluminijasta platišča, pnevmatike itd.), uporaba perifernih porabnikov energije, kot so ogrevanje, klimatska naprava in ogrevani sedeži, ter način vožnje. Navedeni doseg je bil izračunan v skladu z uredbo WLTP, ki določa standardne preskusne pogoje, ki veljajo za vse proizvajalce vozil. To zagotavlja, da so vrednosti, izračunane v skladu s to uredbo, primerljive za vsa vozila.

Informacije o državnih subvencijah za električna vozila lahko najdete na https://www.ekosklad.si/prebivalstvo. Prikazane informacije (slike, cena, podatki itd.) so orientacijske narave, namenjene predhodni rezervaciji, in se lahko do začetka prodaje spremenijo. Pred nakupom jih še enkrat preverite. Slike so simbolične. Stanje 11/2021.