Leon e-Racer

Leon Competición

Tavascan

Raval

Modeli

Novo
CUPRA RANGE
Born
CUPRA RANGE
Formentor
CUPRA RANGE
Leon
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
CUPRA RANGE
DarkRebel
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Dirkalni avtomobili
Leon e-Racer
Dirkalni avtomobili
Leon Competición
Konceptna vozila
Tavascan
Konceptna vozila
Raval

CUPRA partnerji

Edinstven koncept salonov.

Spoznajte celovito izkušnjo CUPRA pri specialistih znamke CUPRA po vsem svetu.

Specialisti za znamko CUPRA

Vse se začne s specialistom CUPRA, na katerega se lahko obrnete z vsem, kar potrebujete na potovanju z nami, vključno z izkušnjami in dogodki iz lokalne skupnosti. Specialista CUPRA smo skrbno izbrali in usposobili ne zgolj za razumevanje izdelkov, temveč tudi za prenašanje stališč in vrednot znamke. Vaš specialist CUPRA vas bo predstavil tudi svetovalcu za znamko CUPRA, ki je strokovnjak za vso tehnično podporo za vozilo CUPRA.

 

Ekskluzivne storitve

Kot lastnik vozila CUPRA lahko pri obisku specialista za znamko CUPRA izkoristite ekskluzivne storitve, kot so nadomestno vozilo CUPRA, če je vaše na popravilu, prednostni sestanki, rezervirano parkirno mesto in vzdrževalne storitve v manj kot dveh urah. En mesec po nakupu vas bomo povabili tudi na brezplačen servisen pregled.

Kotiček CUPRA

Vstopite v prostor, ki odlično predstavlja znamko CUPRA. Prostor, kjer sodobna športnost presega svet avtomobilov. Naj gre za sodelovanje z drugimi znamkami, ki delijo naše vrednote, ali dodatno opremo za vaše vozilo CUPRA, ki so jo navdahnili surovi materiali - povsod boste našli edinstvene detajle iz življenja, ki izražajo našo strast do umetnosti in prefinjenih detajlov.