Raval

DarkRebel

Vlečna kljuka CUPRA

Vaša CUPRA je vsestranski čudežni deček - ne le, da vam omogoča pustolovščine, temveč se lahko v posebnih trenutkih spremeni tudi v pravo tovorno mulo. Vse, kar potrebujete, je originalna vlečna kljuka CUPRA.  

 

Z vlečno kljuko CUPRA lahko CUPRA Ateco, Leona ali Formentorja razširite po svojih potrebah - z nosilcem za kolesa ali smuči ali s prikolico. Tako vam bo vaša CUPRA lahko pokazala, koliko moči premore.

 

Vaš partner CUPRA vam bo z veseljem svetoval pri izbiri ustrezne vlečne kljuke za vaše vozilo!

Vlečna kljuka za CUPRA Ateco

Pomična vlečna kljuka vašemu vozilu CUPRA dodaja številne praktične transportne rešitve. Na električno zložljivo vlečno kljuko, ki jo hitro poklopite in razklopite, lahko priklopite nosilce za kolesa, prikolico ali celo počitniško prikolico. Tako vas vedno podpira pri vaših spontanih odločitvah.

 

Kat. št.: 575092160C

 

Vlečna kljuka za CUPRA Leona

Zložljiva vlečna kljuka vašemu vozilu CUPRA dodaja številne praktične transportne rešitve. Zložljiva električna vlečna kljuka omogoča enostavno transportiranje nosilcev za kolesa, prikolic ali počitniških prikolic. Opomba: Pri modelih PHEV priklop ni mogoč.

 

Kat. št.: 5FA092160D

 

Vlečna kljuka za CUPRA Formentorja

Dovolj prostora. Tudi za transport. Zložljiva električna vlečna kljuka omogoča številne praktične možnosti transporta. S pomočjo kljuke lahko udobno in enostavno vlečete nosilce za kolesa, prikolice ali celo počitniško prikolico.

 

Kat. št.: 5FF092160A

Vas zanimajo transportne rešitve za vaše vozilo CUPRA?

Poiščite partnerja CUPRA

 

Vse cene na tej strani so neobvezujoče orientacijske cene v evrih z DDV, brez morebitnih stroškov montaže. Navedene so doslej veljavne prodajne cene. Ponudbe so na voljo v vseh sodelujočih poslovalnicah CUPRA. Veljajo do 30. 12. 2023, do preklica in do porabe zalog. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini. Slike so simbolične. Upoštevajte, da lahko dodatna in dopolnilna oprema spremenita relevantne parametre vozila, kot so teža, kotalni upor in aerodinamika, zaradi česar lahko pride do odstopanj pri porabi goriva in emisijah CO2. Stanje 01/2023