Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel

Strešni nosilci CUPRA

Optimalen sopotnik za vse, ki s seboj radi vzamejo nekaj več in ne želijo vlečne kljuke Razširite možnosti vašega vozila CUPRA Ateca, Leona ali Formentorja s strešnimi kovčki, nosilci za kolesa in smuči ter še veliko več.

 

Originalni strešni nosilci CUPRA ponujajo več možnosti, več prostora in več svobode. Tako se s svojimi zmogljivostmi ne bo hvalila samo vaša CUPRA. Vaš partner CUPRA vam bo z veseljem svetoval pri izbiri ustreznega transportnega sistema za vaše vozilo!

Strešni nosilci za CUPRA Ateco

Potrebujete več prostora za shranjevanje? Strešni nosilci CUPRA so optimalno prilagojeni vsem razširitvam, kot je namestitev strešnega kovčka ali nosilca za smuči. Z največjo nosilnostjo 75 kg so strešni nosilci nepogrešljivi za vse ljubitelje pustolovščin na prostem. Praktični, elegantni in popolnoma varni zaradi zaščite proti kraji.


Kat. št.:  575071151

 

Strešni nosilci za CUPRA Leona SP Sportstourer

Strešni nosilci CUPRA zagotavljajo dodatne transportne rešitve za prevoz stvari, ki jih ne morete shraniti v vozilu. Naj gre za strešni kovček, nosilce za kolesa ali nosilce za smuči. Z največjo nosilnostjo 50 kg so strešni nosilci nepogrešljivi za vse ljubitelje pustolovščin na prostem. Praktični, elegantni in popolnoma varni zaradi zaščite proti kraji.


Kat. št.:  5FE071151

 

Strešni nosilci za CUPRA Leona

Imate v prtljažniku premalo prostora? S strešnimi nosilci CUPRA so na voljo dodatne transportne rešitve. Uživajte v prednostih strešnega kovčka, nosilca za kolo ali smuči. Strešni nosilci z največjo obremenitvijo 50 kg so praktični pomočniki za vse, ki niso aktivni le med vožnjo. Zaradi zaščite proti kraji ste lahko mirni.


Kat. št.:  5FA071151

Strešni nosilci za CUPRA Formentorja

Včasih je potrebno več. Več prostora za kolesa, smuči ali strešni kovček. Rešitev so strešni nosilci CUPRA. Z največjo nosilnostjo 75 kg vas nič ne ovira pri pustolovščinah na prostem. Poleg tega vam zaradi zaščite proti kraji ni treba skrbeti.


Kat. št.:  5FF071151

Vas zanimajo transportne rešitve za vaše vozilo CUPRA?

Poiščite partnerja CUPRA

Vse cene na tej strani so neobvezujoče orientacijske cene v evrih z DDV, brez morebitnih stroškov montaže. Navedene so doslej veljavne prodajne cene. Ponudbe so na voljo v vseh sodelujočih poslovalnicah CUPRA. Veljajo do 30. 12. 2023, do preklica in do porabe zalog. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini. Slike so simbolične. Upoštevajte, da lahko dodatna in dopolnilna oprema spremenita relevantne parametre vozila, kot so teža, kotalni upor in aerodinamika, zaradi česar lahko pride do odstopanj pri porabi goriva in emisijah CO2. Stanje 01/2023