Raval

DarkRebel

Nosilci za smuči in kolesa CUPRA

Transportne rešitve za nosilce za kolesa in smuči so idealne za vse, ki ne želijo vlečne kljuke. Vaš partner CUPRA vam bo z veseljem svetoval pri izbiri ustreznega transportnega sistema za vaše vozilo!

 

Sicer pa: S strešnimi nosilci lahko z vašo CUPRA Ateco, Leonom ali Formentorjem prevažate več.

Nosilci za smuči in snežne deske

Mehka guma smuči ščiti pred poškodbami. Enostavno odpiranje.

Za do 4 pare smuči ali 2 snežni deski.

Za do 6 parov smuči ali 4 snežne deske.

 

Raztegljiv nosilec za smuči in snežne deske

Raztegljiv nosilec za smuči in snežne deske za priročno natovarjanje in raztovarjanje brez nagibanja čez streho vozila. Za do 6 parov smuči ali 4 snežne deske.

 

 

Nosilec za jadralno desko

S tem nosilcem za jadralno desko vas nič ne bo oviralo pri lovljenju popolnega vala. Gumirana obloga nosilca za jadralno desko in posebni napenjalni trakovi zagotavljajo varen prevoz.

 

Strešni nosilec za 1 kolo

Hitra in enostavna pritrditev kolesa. Uspešno opravljen test City Crash.

 

Vas zanimajo transportne rešitve za vaše vozilo CUPRA?

Poiščite partnerja CUPRA

Svetovanje pri nakupu nosilcev za smuči in snežne deske

 

Naslednja zimska pustolovščina že čaka na vas. S tem pa tudi vprašanje, kako najbolje prepeljati športno opremo. CUPRA ponuja ustrezne transportne rešitve za vašo CUPRA Ateco, Leona ali Formentorja.

 

 

Originalni nosilci za smuči CUPRA: Pregled prednosti

 

Nosilci za smuči ponujajo številne prednosti: v vašem vozilu CUPRA imate na primer več prostora, saj vam smuči ali snežnih desk ni treba več prevažati v vozilu. Niti vam ni treba preklopiti zadnjega sedeža, kar omogoča več prostora za sopotnike.

 

 

Koliko smuči ali snežnih desk želite transportirati?

 

Originalni nosilci za smuči in snežne deske CUPRA so prilagojeni vašim potrebam in so na voljo v dveh različicah. Za 4 pare smuči oz. 2 snežni deski ali za 6 parov smuči oz. 4 snežne deske. Tako boste pri načrtovanju zimskih počitnic vedno prilagodljivi.

 

 

Kako se namestijo nosilci za smuči in snežne deske CUPRA?

 

Nosilci za smuči CUPRA so nameščeni na ločen strešni nosilec. Prednost tega je, da se lahko dodajo še drugi uporabni dodatki. Na nosilni sistem lahko na primer hitro in preprosto pritrdite strešni kovček CUPRA.

 

 

Kako naj nosilce za smuči in snežne deske CUPRA shranim, ko jih ne uporabljam?

 

Nosilci za smuči in snežne deske iz originalne dopolnilne opreme CUPRA zaradi ravnega profila zavzamejo zelo malo prostora za shranjevanje. Tako vam pri shranjevanju ne bodo zavzeli preveč prostora. 

Vse cene na tej strani so neobvezujoče orientacijske cene v evrih z DDV, brez morebitnih stroškov montaže. Navedene so doslej veljavne prodajne cene. Ponudbe so na voljo v vseh sodelujočih poslovalnicah CUPRA. Veljajo do 30. 12. 2022, do preklica in do porabe zalog. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini. Slike so simbolične. Upoštevajte, da lahko dodatna in dopolnilna oprema spremenita relevantne parametre vozila, kot so teža, kotalni upor in aerodinamika, zaradi česar lahko pride do odstopanj pri porabi goriva in emisijah CO2. Stanje 01/2022