Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel

CUPRA in padel tenis

Ustvarjanje poti na igrišču za padel tenis.

Kaj je potrebno za ustvarjanje poti? Nekonvencionalne poti izjemnih ljudi, ki si upajo izzivati svet okoli nas. Na nove poti stopamo tako, da pri znamki CUPRA pozdravljamo štiri vrhunske igralce padel tenisa, športa, ki tako kot mi na novo opredeljuje športnost.

"Padel tenis nas vodi do ljudi, ki delijo našo strast, odločnost in športnost." Antonino Labate, direktor strategij

Igra izvira iz squasha in tenisa, vendar se igra znotraj štirih sten; padel tenis je uravnovešen šport za oba spola, ki daje moč vsem igralcem. Med vrhunskimi športniki in športnicami smo skrbno izbrali igralce in igralke, ki utelešajo naše vrednote tako na igrišču kot zunaj njega. Fernando Belasteguín, Pablo Lima, Alejandra Salazar in Ariana Sánchez.

Belasteguín že dolgo prevladuje v svetu padel tenisa, saj naziv številke 1 na lestvici brani že 16 zaporednih let. Lima, še en močan športnik in tretji igralec na lestvici, si je skupaj z Belasteguínom podredil konkurenco na finalu Master Final 2018. Salazar je igralka četrta igralka sveta in je osvojila finale v kategoriji žensk na tekmovanju Master Final 2018. Še ena profesionalna igralka, polna strasti, je Sánchez, vzhajajoča zvezda na svetovni turneji World Padel Tour in najmlajša igralka, ki je osvojila odprto prvenstvo. 

Veselimo se podpore teh izjemnih športnikov na letošnji turneji World Padel Tour.  Izrekamo jim dobrodošlico pri znamki CUPRA, in to z novo CUPRA Ateco - kajti športnost ni navzoča le na igrišču, je tudi del življenjskega sloga.

"Ponosen sem, da sem del znamke, s katero delim enake vrednote." Fernando Belasteguín, šampion v padel tenisu

Kot znamka CUPRA svet padel tenisa ni le tekmovanje. Gre za skupnost ljudi, ki si delijo strast. Ta povezanost je v središču vsega, kar delamo in kar nam daje moč, da skupaj oblikujemo novo definicijo športnosti.