Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel

Nov globalni ambasador

Potem ko je CUPRA lani poleti postala uradni partner za mobilnost FC Barcelone, se je Marc ter Stegen družini pridružil kot globalni ambasador znamke, ki naj bi povečal prepoznavnost znamke po svetu. Po uspešnem začetku kariere v španski La ligi velja član FC Barcelone in nemške nogometne reprezentance za enega najboljših vratarjev na svetu.

Odkar se je maja 2014 pridružil klubu, je kot Barçina številka 1 osvojil 14 naslovov, vključno z naslovom zmagovalca UEFA Lige prvakov in številne naslove v španski ligi. Poleg tega je odigral 24 tekem za nemško nogometno reprezentanco.

Marc ter Stegen je pokazal sposobnosti sodobnega vratarja: spretnost, hitri refleksi in dober stik s podlago. Bil je očitna izbira za predstavljanje sodobne športnosti znamke CUPRA. Marc je navdušen nad dinamično kulturo Barcelone, ki je hkrati tudi odlika znamke CUPRA.

»Zelo smo veseli, da je ter Stegen postal član družine CUPRA. Medtem ko vsi poznamo Marcove sposobnosti na igrišču, nas je dodatno navdušila njegova izjemna osebnost, zaradi katere smo takoj vedeli, da lahko skupaj organiziramo velike projekte. Poleg tega bo CUPRA leta 2020 svoje zmogljivosti na trgu dokazala z velikim številom novih modelov. Sodelovanje z vrhunskim igralcem, ki navdihuje svet s cilji FC Barcelone, nam daje večjo prepoznavnost na naših ključnih trgih, kot sta Nemčija in Španija,« pravi Wayne Griffiths, predsednik upravnega odbora znamke CUPRA.

V okviru pogodbe je prvi Barçin vratar prejel ključe enega od 1.999 primerkov ekskluzivne CUPRA Atece Limited Edition. Ta športno-elegantna različica ga bo od zdaj naprej spremljala pri njegovih podvigih na stadionu in povsod drugje.

»V veliko čast mi je, da sem postal globalni ambasador znamke CUPRA, saj se lahko poistovetim z vrednotami znamke, kot sta odločnost in ambicioznost, ter njeno povezanostjo z Barcelono. Ker tudi sam, tako kot CUPRA, cenim prefinjene detajle, ekskluzivnost in športno zmogljivost, se še posebej veselim, da bom aktivno sodeloval pri prihodnjih projektih CUPRA in vozil njene posebne modele,« je povedal Marc.

Februarja letos Ter Stegen ni postal samo globalni ambasador, temveč je tudi uradno predstavil novo družino vozil CUPRA Leon kombilimuzina in različico Sportstourer, kakor tudi dirkalnika CUPRA Leon Competición in CUPRA e-Racer. Na prireditvi je bil razstavljen tudi koncept Tavascan, prvo popolnoma električno konceptno vozilo znamke CUPRA.