Raval

DarkRebel

CUPRA in padel tenis.

Ustvarjanje poti na igrišču za padel tenis

 

Nekateri pravijo, da pravila obstajajo, da jih prirejamo ali kršimo. Mi pravimo, da so pravila tu, da jih ponovno opredelimo. Zato odpiramo vrata novim priložnostim v edinstvenem svetu športa, ki ga imenujemo padel. Poleg izbire štirih vrhunskih igralcev padel tenisa na svetu kot novih ambasadorjev znamke CUPRA smo sklenili partnerstvo s svetovno turnejo World Padel Tour tako v Španiji kot v tujini do leta 2021.

 

Kot CUPRA je tudi padel tenis šport, ki združuje različne elemente. Mladi šport z loparjem je hibrid tenisa, squasha in igrišča fronton. Za razliko od predhodnikov se padel igra znotraj štirih sten, ki jih igralci uporabljajo kot strateško prednost. Dinamičen šport strast in natančnost ročno izdelane opreme združuje z odločnostjo in veščinami športnikov. Padel tenis je svoje potovanje začel v letu 1969, ko se je igralec tenisa naveličal tega, da je njegova žogica vedno znova končala na sosedovem vrtu. Zato je zgradil steno in rodil se je padel tenis. Edinstvenost, prefinjenost in zmogljivost - osrednje vrednote znamke CUPRA - so si utrle pot v DNK igre vse od teh nekonvencionalnih začetkov. Kot CUPRA vas tudi ta inovativen šport izziva, da na novo opredelite pravila igre in same športnosti.

"CUPRA ima spektakularno prihodnost, v katero želimo biti vključeni mnoga leta." José Luis Serrano, predsednik svetovne turneje World Padel Tour

Padel je šport, ki slavi vznemirjenje ob premikanju in tekmovanju kot mi. Zato stopamo v areno za naslednja tri leta kot novi mednarodni partner svetovne turneje World Padel Tour, uradnega združenja profesionalnih igralcev. V letu 2019 bomo prisotni na šestih mednarodnih dogodkih, od Portugalske do Pariza in Mehike.

Start Video

"CUPRA in WPT sta ljubitelje vozil in športa zasvojila vse od svojih začetkov." Luca de Meo, predsednik in vodja znamke SEAT

Kot najhitreje rastoči šport v Evropi padel tenis deli našo predanost izgradnji novih povezav po vsej celini in onstran nje. Specializirani šport združuje raznolik obseg igralcev in ljubiteljev igre, ki delijo enako strast za prefinjenost, športnost in tekmovalnost. S partnerstvom s turnejo WPT želimo razširiti mednarodni doseg padel tenisa, tako da bo lahko vsakdo užival v tem edinstvenem športu.

 

Da stopiš na igrišče, potrebuješ veliko samozavesti in značaja, to pa še zlasti velja takrat, ko želiš na novo opredeliti dva športa z dolgo zgodovino. Vendar je padel tenis več kot le nova igra, je miselnost, ki nas potiska k izzivanju naše ustvarjalnosti in veščin. Je način igre, ki nas vodi do mej zmožnega - in nas nato združi v praznovanju našega uspeha.