Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel

Prvi salon CUPRA Garage.

 

CUPRA na novo definira izkušnjo nakupa vozila s svojim povsem novim salonom. Prvi salon CUPRA Garage, ki smo ga odprli 26. novembra, je v trendovski soseski »Colonia Roma« v središču mehiške prestolnice.

»Mehika je eden od ključnih trgov za znamko CUPRA in bo vstopna točka za našo širitev v Latinsko Ameriko,« je izjavil predsednik znamke CUPRE.

CUPRA Garage in vsi saloni, ki jih še načrtujemo, so zasnovani tako, da izpostavijo bistvo blagovne znamke in njene vrednote: edinstvenost, prefinjenost in zmogljivost. S poglobljeno izkušnjo v interaktivnem okolju obiskovalcem ponuja edinstven način spoznavanja znamke CUPRA, ki ni primerljivo z vzdušjem dosedanjih salonov.

Start Video

Ta prostor je utelešenje identitete znamke. Razstavljeni bodo naši najuglednejši modeli, obiskovalci pa bodo lahko konfigurirali modele ali izkusili znamko CUPRA prek virtualne resničnosti. Obiskovalci bodo spoznali tudi dirkalno plat znamke CUPRA v prostoru, namenjenemu dirkanju, kjer bo razstavljen dirkalnik znamke in dirkalna oprema. Specialist CUPRA, ki je dober poznavalec znamke, vas bo vodil po ekskluzivni nakupovalni izkušnji in pomagal pri testnih vožnjah. Na voljo bo tudi prostor za življenjski slog, kjer boste lahko uživali v ekskluzivnih kolekcijah CUPRA, ki jih pripravljajo naši partnerji. Poleg tega se bodo lahko obiskovalci osvežili v baru CUPRA.

 

CUPRA je kot lastna znamka zaživela pred nekaj več kot letom in pol. Svetu je ponudila edinstven način, kako izraziti svojo ustvarjalnost in športnost, ki sega dlje od volana. Zahvaljujoč široki mreži kotičkov CUPRA lahko danes po vsem svetu uživamo v izjemnih produktih ter doživetjih na področju športa in življenjskega sloga, ki jih ponuja ta blagovna znamka. Z odprtjem salona CUPRA Garage znamka utrjuje svojo zavezo, da svetu ponudi edinstveno izkušnjo. Pot do doživetja CUPRA se začne tu.