Raval

DarkRebel

Modeli

CUPRA RANGE
Tavascan
Novo
CUPRA RANGE
Born
Novo
CUPRA RANGE
Formentor
Novo
CUPRA RANGE
Leon
Novo
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Konceptna vozila
Raval
Konceptna vozila
DarkRebel

Barcelona navdihuje ves svet.

Doseganje odličnih rezultatov, kreativnost in edinstven slog – to so temelji, na katerih sta se povezala barcelonska avtomobilska znamka CUPRA in nogometni klub FC Barcelona.

CUPRA sklenila partnerstvo z FC Barcelona za naslednjih pet sezon.

Predanost športu in inovativnosti je znamko CUPRA v tem zgodovinskem trenutku pripeljala do nogometa. Za naslednjih pet sezon so sklenili partnerstvo z nogometnim klubom iz svojega domačega mesta in tako postali njihov Official Automotive and Mobility Partner. Sodelovanje presega tradicionalne oblike partnerstva, saj izhaja iz skupnih vrednot in skupne zgodovine.

Oba, znamka CUPRA in FC Barcelona, sta doma v Barceloni, skupen jima je dinamičen duh in oba sta predana spodbujanju mladih talentov in inovativne miselnosti.

"To inovativno partnerstvo z enim najboljših nogometnih klubov na svetu dokazuje, kako močno stavimo na znamko CUPRA in kako zelo smo predani Barceloni. Poleg tega bo sodelovanje s klubom, ki je eden najpomembnejših predstavnikov mesta, prispevalo h globalizacijski strategiji naše organizacije," je povedal Luca de Meo, predsednik uprave družbe SEAT in njene posebne avtomobilske znamke CUPRA.

Na stadionu Camp Nou bodo za vse domače tekme kluba uredili CUPRA VIP Box, pred stadionom pa bodo postavili pop-up trgovino, v kateri bodo navijači Barçe lahko pobliže spoznali avtomobilsko znamko. To pa še ni vse: infrastrukturo na stadionu bodo v prihodnje uporabljali kot testni poligon za projekte urbane mobilnosti.

Sledite nam za še več zanimivih novic o tem ekskluzivnem sodelovanju.