Leon e-Racer

Leon Competición

Tavascan

Raval

Modeli

Novo
CUPRA RANGE
Born
CUPRA RANGE
Formentor
CUPRA RANGE
Leon
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
CUPRA RANGE
DarkRebel
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Dirkalni avtomobili
Leon e-Racer
Dirkalni avtomobili
Leon Competición
Konceptna vozila
Tavascan
Konceptna vozila
Raval

Kompleti platišč in zimskih pnevmatik za CUPRA Leona

Naj bodo preprosti ali športni - med našimi kompleti platišč in zimskih pnevmatik za CUPRA Leona boste zagotovo našli nekaj zase. Naj vam svetujejo strokovnjaki v vaši poslovalnici CUPRA, da poiščite popoln komplet platišč in zimskih pnevmatik, ki se bo popolnoma prilegal vašemu CUPRA Leonu. Naši kompleti platišč in zimskih pnevmatik so vedno sestavljeni iz zimskih pnevmatik in ustreznih platišč. Pri CUPRA Leonu lahko izbirate med tremi različnimi kompleti platišč in zimskih pnevmatik.

225/40 R18 92V XL Conti WinterContact TS 870P

LEON 7,5 x 18"

235/35 R19 91W XL Conti WinterContact TS870P

LEON 8,0 x 19"

Ste vedeli?

Bodite pozorni pri nakupu pnevmatik!

Nazaj na komplete platišč in zimskih pnevmatik

 

Slike so simbolične. Vse navedene cene so nezavezujoče, nekartelne priporočene cene z 22 % DDV v evrih in - razen če ni drugače navedeno - ne vključujejo montažnega materiala, stroškov montaže in namestitve ter veljajo za nakup kompleta (4 kos) platišč in zimskih pnevmatik. Ponudba velja do 30. 4. 2023 oz. do porabe zalog.

Vsa platišča in pnevmatike, ki niso navedena na potrdilu o skladnosti vozila, se smatrajo kot predelava vozila in jih je potrebno vpisati v potrdilo o skladnosti med predelave.

Pridržujemo si pravico do sprememb ter napak v vsebini in tiskarskih napak. Izdajatelj: PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o., Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Vas zanimajo transportne rešitve za vaše vozilo CUPRA Leon?

Stopite v stik s poslovalnico