Raval

DarkRebel

Kompleti platišč in zimskih pnevmatik za CUPRA Leona

Naj bodo preprosti ali športni - med našimi kompleti platišč in zimskih pnevmatik za CUPRA Leona boste zagotovo našli nekaj zase. Naj vam svetujejo strokovnjaki v vaši poslovalnici CUPRA, da poiščite popoln komplet platišč in zimskih pnevmatik, ki se bo popolnoma prilegal vašemu CUPRA Leonu. Naši kompleti platišč in zimskih pnevmatik so vedno sestavljeni iz zimskih pnevmatik in ustreznih platišč. Pri CUPRA Leonu lahko izbirate med tremi različnimi kompleti platišč in zimskih pnevmatik.

Akcija 3 + 1

 

Izkoristite akcijo 3 + 1, kjer vam ob nakupu originalnega kompleta koles CUPRA četrto kolo v kompletu podarimo.

 

Prelistajte aktualni katalog zimskih kompletov koles CUPRA in izberite nov komplet koles za vaše vozilo.

 

Ponudba velja do 31. 12. 2023 oz. do porabe zalog.

225/40 R18 92V XL Conti WinterContact TS 870P

LEON 7,5 x 18"

235/35 R19 91W XL Conti WinterContact TS870P

LEON 8,0 x 19"

Ste vedeli?

Bodite pozorni pri nakupu pnevmatik!

Nazaj na komplete platišč in zimskih pnevmatik

 

Slike so simbolične. Vse navedene cene so nezavezujoče, nekartelne priporočene cene z 22 % DDV v evrih in - razen če ni drugače navedeno - ne vključujejo montažnega materiala, stroškov montaže in namestitve ter veljajo za nakup kompleta (4 kos) platišč in zimskih pnevmatik. Ponudba velja do 31. 12. 2023 oz. do porabe zalog.

Vsa platišča in pnevmatike, ki niso navedena na potrdilu o skladnosti vozila, se smatrajo kot predelava vozila in jih je potrebno vpisati v potrdilo o skladnosti med predelave.

Pridržujemo si pravico do sprememb ter napak v vsebini in tiskarskih napak. Izdajatelj: PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o., Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Vas zanimajo transportne rešitve za vaše vozilo CUPRA Leon?

Stopite v stik s poslovalnico