Specialisti CUPRA

Edinstven koncept salonov.

Spoznajte celovito izkušnjo CUPRA pri specialistih znamke CUPRA po vsem svetu.

Strokovnjaki za znamko CUPRA

Vse se začne s strokovnjakom CUPRA, na katerega se lahko obrnete z vsem, kar potrebujete na potovanju z nami, vključno z izkušnjami in dogodki iz lokalne skupnosti. Strokovnjaka CUPRA smo skrbno izbrali in usposobili ne zgolj za razumevanje izdelkov, temveč tudi za prenašanje stališč in vrednot znamke. Vaš strokovnjak CUPRA vas bo predstavil tudi svetovalcu za znamko CUPRA, ki je strokovnjak za vso tehnično podporo za vozilo CUPRA.

 

Ekskluzivne storitve

Kot lastnik vozila CUPRA lahko pri obisku specialista za znamko CUPRA izkoristite ekskluzivne storitve, kot so nadomestno vozilo CUPRA, če je vaše na popravilu, prednostni sestanki, rezervirano parkirno mesto in vzdrževalne storitve v manj kot dveh urah. En mesec po nakupu vas bomo povabili tudi na brezplačen servisen pregled.

Kotiček CUPRA

Vstopite v prostor, ki odlično predstavlja znamko CUPRA. Prostor, kjer sodobna športnost presega svet avtomobilov. Naj gre za sodelovanje z drugimi znamkami, ki delijo naše vrednote, ali dodatno opremo za vaše vozilo CUPRA, ki so jo navdahnili surovi materiali - povsod boste našli edinstvene detajle iz življenja, ki izražajo našo strast do umetnosti in prefinjenih detajlov.

Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke