CUPRA Ateca Limited Edition

Edinstvena, jasno opredeljena.


Zamislite si zmogljivost in prefinjenost v enem. To je CUPRA Ateca. SUV, ki ustvarja svojo pot z motorjem 2.0 TSI s 300 KM in štirikolesnim pogonom 4Drive.

Zdaj pa si zmogljivost in prefinjenost zamislite še na višji ravni. To je naša CUPRA Ateca Special Edition, predstavljena na avtomobilskem salonu v Ženevi 2019. CUPRA Ateca Special Edition je izpopolnjena znotraj in zunaj ter ustvarjena za ljubitelje avtomobilov, ki se navdušujejo nad ročno zasnovanim dizajnom. Ta SUV bo samo v omejeni seriji na voljo do konca leta 2019 in bo tako postal naš najekskluzivnejši izraz edinstvenosti.

»Edinstvenost je temeljna vrednota vozil CUPRA. Želimo ponuditi omejeno serijo najuspešnejših modelov.« Antonino Labate, operativni direktor

Zamislite si karoserijo vozila v grafensko sivi barvi s prefinjenimi bakrenimi detajli. Zamislite si nova izbrana 20-palčna aluminijasta platišča z bakrenimi detajli ter 18-palčnimi zavorami Brembo, ki ponujajo izboljšano hlajenje in boljšo zavorno zmogljivost. Zamislite si Akrapovičev izpušni sistem, ki izraža pravi zvočni učinek športnosti. Aerodinamični bakreni usmernik zraka iz karbonskih vlaken, zasnovan za močnejši oprijem. Školjkaste sedeže z oblazinjenjem iz alcantare v petrolejsko modri barvi, ki dopolnjujejo svetleče črno armaturno ploščo z bakrenimi elementi. In zadek z bakrenim napisom CUPRA, kar je jasen znak posebne serije CUPRA.

To so prvine, ki opredeljujejo edinstvenost. Tega si vam ni treba več samo zamišljati, saj je resnično. CUPRA Ateca Special Edition. Navdihujoč izdelek brez primere.

Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke