Specialisti CUPRA

Edinstven koncept salonov.

Spoznajte celovito izkušnjo CUPRA pri specialistih znamke CUPRA po vsem svetu.

Strokovnjaki za znamko CUPRA

Vse se začne s strokovnjakom CUPRA, na katerega se lahko obrnete z vsem, kar potrebujete na potovanju z nami, vključno z izkušnjami in dogodki iz lokalne skupnosti. Strokovnjaka CUPRA smo skrbno izbrali in usposobili ne zgolj za razumevanje izdelkov, temveč tudi za prenašanje stališč in vrednot znamke. Vaš strokovnjak CUPRA vas bo predstavil tudi svetovalcu za znamko CUPRA, ki je strokovnjak za vso tehnično podporo za vozilo CUPRA.

 

Ekskluzivne storitve

Kot lastnik vozila CUPRA lahko pri obisku specialista za znamko CUPRA izkoristite ekskluzivne storitve, kot so nadomestno vozilo CUPRA, če je vaše na popravilu, prednostni sestanki, rezervirano parkirno mesto in vzdrževalne storitve v manj kot dveh urah. En mesec po nakupu vas bomo povabili tudi na brezplačen tehnični pregled.

Kotiček CUPRA

Vstopite v prostor, ki odlično predstavlja znamko CUPRA. Prostor, kjer sodobna športnost presega svet avtomobilov. Naj gre za sodelovanje z drugimi znamkami, ki delijo naše vrednote, ali dodatno opremo za vaše vozilo CUPRA, ki so jo navdahnili surovi materiali - povsod boste našli edinstvene detajle iz življenja, ki izražajo našo strast do umetnosti in prefinjenih detajlov.

Obvestilo o piškotkih
CUPRA uporablja lastne piškotke in piškotke tretjih ponudnikov. Piškotki nam pomagajo analizirati podatke o navigaciji po našem spletnem mestu za izboljšanje tvoje uporabniške izkušnje in naših storitev. CUPRA uporablja lastne piškotke in piškotke tretjih ponudnikov. Piškotki nam pomagajo analizirati podatke o navigaciji po našem spletnem mestu za izboljšanje tvoje uporabniške izkušnje in naših storitev. Več informacij o tem in o spremembi konfiguracije svojega brskalnika najdete v našem obvestilu o piškotkih.
Strinjam se.