Raval

DarkRebel

19.05.2021

CUPRA in Primavera Sound združujeta moči, da bosta s tesnim sodelovanjem iz Barcelone navdihnila ves svet

  • Avtomobilska znamka in glasbeni festival sta podpisala partnerski dogovor za naslednja tri leta

  • CUPRA in Primavera Sound začenjata novo obdobje festivala in za leto 2022 načrtujeta organizacijo najambicioznejšega dogodka doslej

  • Znamki bosta 25. maja objavili seznam nastopajočih na festivalu, ki ga bo sponzoriral CUPRA Born, Cuprin prvi 100-% električni model

Barcelona (Španija), 12. 5. 2021 - CUPRA in Primavera Sound skupaj naznanjata novo obdobje in želita iz Barcelone navdihniti ves svet. Avtomobilska znamka in glasbeni festival bosta naslednja tri leta tesno sodelovala in odkrivala nove načine za doživljanje glasbe. Za najavo naslednjega festivala Primavera Sound, ki bo leta 2022, sta znamki pripravili napovednik za seznam nastopajočih, ki ga bo sponzoriral CUPRA Born, Cuprin prvi 100 % električni model, ki bo prav v tem mesecu doživel svetovno premiero.

CUPRA in Primavera Sound vstopata v sodelovanje v trenutku, ki je za znamki ključnega pomena. Avtomobilsko podjetje bo že kmalu predstavilo CUPRA Born, svoj novi model, ki naj bi na trgu električnih avtomobilov naznanil novo obdobje, in sicer zaradi svojega poživljajočega dizajna, za katerega so navdih črpali iz mesta Barcelone, in zaradi svojih sodobnih zmogljivosti. Hkrati pa naj bi se festival Primavera Sound vrnil leta 2022, in to z najambicioznejšim dogodkom doslej.

Predsednik znamke CUPRA Wayne Griffiths je dejal: "CUPRA je nekonvencionalna, izzivalna znamka, ki s svojimi progresivnimi avtomobili in izkušnjami iz Barcelone navdihuje ves svet. Primavera Sound je postal najbolj legendarni festival v Barceloni in ima doseg po vsem svetu. To sodelovanje je edinstvena priložnost, da skupaj navdihnemo svet in raziščemo nove načine za doživljanje glasbe, pri čemer želimo povečati globalno prepoznavnost obeh znamk. To je za znamko CUPRA šele prvi korak v svet glasbe in začetek dolgoročnega partnerstva s festivalom Primavera Sound."

Alfonzo Lanza, sodirektor festivala Primavera Sound, je pojasnil: "Za Primavera Sound je privilegij, da je v znamki CUPRA našla zaveznika, ki odlično razume tako identiteto kot tudi pričakovanja festivala. Skupaj se bomo lahko spoprijeli s to novo in ambiciozno fazo rasti, da bo festival iz našega mesta Barcelone postal zgled za ves planet."

Start Video

Dve znamki, novo obdobje

CUPRA in Primavera Sound vstopata v sodelovanje z načrti za naslednji festival, ki bo leta 2022. Njegova dolgo pričakovana 20-letnica naj bi postala referenčni urbani festival za ves svet in največji open-air kulturni dogodek v Južni Evropi. Partnerstvo med znamko CUPRA in festivalom, ki bo trajalo naslednja tri leta, je izkaz podpore, ki jo avtomobilsko podjetje namenja enemu največjih vsakoletnih dogodkov v glasbeni industriji.

Po več kot letu dni, ko ni bilo mogoče uživati v živi glasbi, nameravata CUPRA in Primavera Sound ustvariti nova glasbena doživetja, ki bodo med ljubitelji glasbe poskrbela za veliko emocij. Poleg prisotnosti, ki jo bo CUPRA deležna na festivalu, znamki snujeta nove projekte, ki bodo doživljanje glasbe popeljali še dlje, tako da bodo ljubitelji glasbe z vsega sveta lahko v njej uživali na drugačen način.

Seznam nastopajočih, ki bodo sodelovali na festivalu Primavera Sound 2022, bo objavljen v torek, 25. maja; sponzor tega bo CUPRA Born.