Novo električno vozilo znamke CUPRA

Sprožite moč novega električnega vozila znamke CUPRA. 

 

CUPRA si upa določati prihodnost vozil s svojim popolnoma električnim cestnim vozilom.

"Prvo popolnoma električno vozilo, narejeno za ceste, s 100-odstotno električnim pogonom."

Napreden 100-odstotno električni pogon je dinamična sila za tem štirivratnim SUV-je, zapeljive linije športnega kupeja ter ekskluzivna in ikonska oblika pa utelešajo naš DNK. 

"Namenski dizajn izravna moč in priročnost, to je prihodnost osebne mobilnosti."

Njegova notranjost kaže harmonijo dizajna in moči. Z navdihom iz narave to konceptno vozilo znamke CUPRA predstavlja lahko strukturo iz karbonskih vlaken z drznimi kontrastnimi barvami, ki jih blažijo oblikovane linije, ki so poklon njegovi aerodinamični zunanjosti. Vozniku nudi dinamično tehnologijo, ki jo potrebuje, brez žrtvovanja udobnosti za potnika.

"Mednarodni avtosalon IAA Frankfurt 2019 bo gostil svetovno premiero popolnoma električnega konceptnega vozila CUPRA."

Na letošnjem mednarodnem avtosalonu IAA Frankfurt bomo pred svetovno premiero izdali ekskluzivne posodobitve te konceptne moči z vrhunsko tehnologijo in edinstvenim dizajnom. Še naprej nam sledite, medtem ko bomo ustvarjali nove in vznemirljive poti. 

Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke