E-RACER

Leon Competición

Modeli

Novo
CUPRA RANGE
Born
CUPRA RANGE
Formentor
CUPRA RANGE
Leon
CUPRA RANGE
Leon Sportstourer
CUPRA RANGE
Ateca
Novo
POSEBNE IZDAJE
Formentor VZ5
Dirkalni avtomobili
E-RACER
Dirkalni avtomobili
Leon Competición

CUPRAx2 predstavlja METAHYPE.

Tlakovanje poti do nove vizije za novo obdobje.

 

2022 bo leto znamke CUPRA. Ob naši 4. obletnici smo svoje ambicije usmerili na številko 2, ki pomeni dvojnost, partnerstvo in rast: CUPRAx2. Ta preskok bo omogočila ambiciozna vizija: rast prodaje, mreže in nabora produktov, nenehna širitev ter podvojitev prostorov za edinstvena in čustvena doživetja.

 

Znamke CUPRA opazovanje od daleč ni nikoli zanimalo. Edinstvena in nepozabna doživetja so srce vsega, kar počnemo. Naša pot v digitalno dobo se nadaljuje z nenehnim iskanjem novih načinov za premikanje meja. Prelomni korak bomo naredili z lansiranjem projekta METAHYPE - sveta, ki blagovnim znamkam, zagonskim podjetjem in ustvarjalcem vsebin omogoča sodelovanje in organizacijo najrazličnejših dogodkov, srečanj in doživetij, na katerih lahko posamezniki ustvarjajo in delijo svojo kulturo.

Video starten

Svet METAHYPE temelji na sodelovanju. Načrtujemo sodelovanje s svetovno priznanimi partnerji, kot sta Primavera Sound iz sveta glasbe ali U-BEAT iz sveta zabave, da bi spodbudili novo generacijo.

 

Na voljo bodo prostori, v katerih bodo blagovne znamke in posamezniki lahko sodelovali z umetniškimi vsebinami, kot so nezamenljivi žetoni NFT, razstavljali digitalne in fizične izdelke, pretakali vsebine in organizirali dogodke.

 

S projektom METAHYPE bo CUPRA ustvarila nova doživetja na različnih točkah potovanja, na katerega se boste odpravili, vsaka od njih pa bo lahko spremenila dosedanje načine komunikacije in sodelovanja.

 

Projekt METAHYPE zaznamuje 4. obletnico znamke CUPRA in bo naša pot v novo virtualno dobo.

CUPRAx2: lansiranje projekta METAHYPE

Boste z nami?