Lifestyle
Strast ni nikoli iz mode.
Racing
Dirkalni šport imam v genih.
Experience
Strast na kvadrat.
Garage
Nazaj k izvoru.

Strast ni nikoli iz mode.

Marcel Ostertag

Pri plesu sem se naučil veliko o disciplini in to se odraža na mojem delu, ki ga opravljam kot modni oblikovalec. Menim, da bi se morali v življenju vedno osredotočati na svoje sanje. Vedno sem sanjal o svetu mode in potem sem delal na tem, kljub temu da sem ustvarjal v drugem poklicu. To sem moral narediti.

Menim, da je pomembno iti skozi življenje z odprtimi očmi. Zlasti me navdihuje to, kar vidim na berlinskih ulicah. Toda modno oblikovanje je več kot le navdih. Ni dovolj le strast, potrebuješ tudi izobrazbo.

Vse rišem z roko in moji projekti so zelo manualni, zelo staromodni. To je zame neke vrste meditativni proces in zato tega ne želim delati z računalnikom.

Glede materiala sem zelo zahteven. Zato vedno veliko časa preživim na sejmih tekstila, saj je to izredno pomembno. Če želiš stranki poleg dobrega videza podariti tudi dobro počutje, je kakovost odločilnega pomena.

Zelo pomembni so tudi detajli. Moji kolekciji vdihnejo brezčasnost. Ne delam samo za eno nišo - na to bi lahko pomislili zaradi omejenega števila kosov. Delam za ljudi, ki ljubijo kakovost, cenijo detajle in radi nosijo stvari, ki jih nosi le malo drugih ljudi.

 

 

"Kreiram to, kar želim in kakor to želim."

To v mojem življenju pomeni največje zadoščenje. Ko si ogledujem končano oblačilo, se mora to čutiti natančno tako kot pri kiparju, ki si po končanem delu ogleduje svoj kip.

 

Narisal sem ga, izbral materiale, ustvaril vzorce za potisk materialov in potem vidim, kako se vse združi in zaživi. To je moja strast, moje življenje, moja umetnost.

Obvestilo o piškotkih
CUPRA uporablja lastne piškotke in piškotke tretjih ponudnikov. Piškotki nam pomagajo analizirati podatke o navigaciji po našem spletnem mestu za izboljšanje tvoje uporabniške izkušnje in naših storitev. CUPRA uporablja lastne piškotke in piškotke tretjih ponudnikov. Piškotki nam pomagajo analizirati podatke o navigaciji po našem spletnem mestu za izboljšanje tvoje uporabniške izkušnje in naših storitev. Več informacij o tem in o spremembi konfiguracije svojega brskalnika najdete v našem obvestilu o piškotkih.
Strinjam se.