Dirka se začenja.

Vedeti, od kod prihajaš in kam greš.

Novi CUPRA TCR slavi uradno svetovno premiero na tekmovanju FIA World Touring Car Cup (WTCR), najslavnejšem mednarodnem prvenstvu turnih avtomobilov, ki ga prireja Eurosports Events in poteka pod okriljem zveze Fédération Internationale de l'Automobile (FIA). Gre za najtežjo in najrazburljivejšo preizkušnjo z najboljšimi ekipami, ki se je želi udeležiti vsak dirkač, ki se spogleduje z osvojitvijo naslova svetovnega prvaka.

VOLKSWAGEN GROUP MOTORSPORT ONLINE PLATFORM

Kataloge znamk ter tehnične in marketinške informacije skupine Volkswagen Group Motorsport najdete tukaj ali so na voljo na e-naslovu  customers(kwfat)cupraofficial(kwfdot)com.

Obvestilo o piškotkih
CUPRA uporablja lastne piškotke in piškotke tretjih ponudnikov. Piškotki nam pomagajo analizirati podatke o navigaciji po našem spletnem mestu za izboljšanje tvoje uporabniške izkušnje in naših storitev. CUPRA uporablja lastne piškotke in piškotke tretjih ponudnikov. Piškotki nam pomagajo analizirati podatke o navigaciji po našem spletnem mestu za izboljšanje tvoje uporabniške izkušnje in naših storitev. Več informacij o tem in o spremembi konfiguracije svojega brskalnika najdete v našem obvestilu o piškotkih.
Strinjam se.