Dirka se začenja.

Vedeti, od kod prihajaš in kam greš.

Novi CUPRA TCR slavi uradno svetovno premiero na tekmovanju FIA World Touring Car Cup (WTCR), najslavnejšem mednarodnem prvenstvu turnih avtomobilov, ki ga prireja Eurosports Events in poteka pod okriljem zveze Fédération Internationale de l'Automobile (FIA). Gre za najtežjo in najrazburljivejšo preizkušnjo z najboljšimi ekipami, ki se je želi udeležiti vsak dirkač, ki se spogleduje z osvojitvijo naslova svetovnega prvaka.

VOLKSWAGEN GROUP MOTORSPORT ONLINE PLATFORM

Kataloge znamk ter tehnične in marketinške informacije skupine Volkswagen Group Motorsport najdete tukaj ali so na voljo na e-naslovu  customers(kwfat)cupraofficial(kwfdot)com.

Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke