CUPRA TCR

Naj zmaga boljši.

 

Športni vozni užitek in CUPRA dizajn - neustavljivi par. Nova različica z menjalnikom z dvema sklopkama poveča moč do 350 KM. Dodatno je vgrajen elektronski menjalnik s programsko opremo, ki ustreza tehničnim zahtevam sezone 2018. CUPRA TCR (Tour Car Racer) je na voljo tudi s sekvenčnim menjalnikom.

 

Ta turni avtomobil je prilagojen zahtevam današnjih dirk. To zagotavljajo šeststopenjski menjalnik znamke SAEDV, ki ga voznik upravlja prek obvolanskih tipk, soliden mehanski diferencial, zavorni sistem Radical znamke AP in šest batov.

TCR svoj športni značaj izkazuje z logotipi CUPRA v uradni kultni barvi bakra na sprednjem in zadnjem usmerniku zraka, odbijačih, volanu, pokrovu motorja in školjkastih sedežih, ki se razlikujejo od tistih v običajnih modelih CUPRA.

VOLKSWAGEN GROUP MOTORSPORT ONLINE PLATFORM

Kataloge znamk ter tehnične in marketinške informacije skupine Volkswagen Group Motorsport najdete tukaj ali so na voljo na e-naslovu  customers(kwfat)cupraofficial(kwfdot)com.

Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke