CUPRA TCR

Naj zmaga boljši.

 

Športni vozni užitek in CUPRA dizajn - neustavljivi par. Nova različica z menjalnikom z dvema sklopkama poveča moč do 350 KM. Dodatno je vgrajen elektronski menjalnik s programsko opremo, ki ustreza tehničnim zahtevam sezone 2018. CUPRA TCR (Tour Car Racer) je na voljo tudi s sekvenčnim menjalnikom.

 

Ta turni avtomobil je prilagojen zahtevam današnjih dirk. To zagotavljajo šeststopenjski menjalnik znamke SAEDV, ki ga voznik upravlja prek obvolanskih tipk, soliden mehanski diferencial, zavorni sistem Radical znamke AP in šest batov.

TCR svoj športni značaj izkazuje z logotipi CUPRA v uradni kultni barvi bakra na sprednjem in zadnjem usmerniku zraka, odbijačih, volanu, pokrovu motorja in školjkastih sedežih, ki se razlikujejo od tistih v običajnih modelih CUPRA.

VOLKSWAGEN GROUP MOTORSPORT ONLINE PLATFORM

Kataloge znamk ter tehnične in marketinške informacije skupine Volkswagen Group Motorsport najdete tukaj ali so na voljo na e-naslovu  customers(kwfat)cupraofficial(kwfdot)com.

Obvestilo o piškotkih
CUPRA uporablja lastne piškotke in piškotke tretjih ponudnikov. Piškotki nam pomagajo analizirati podatke o navigaciji po našem spletnem mestu za izboljšanje tvoje uporabniške izkušnje in naših storitev. CUPRA uporablja lastne piškotke in piškotke tretjih ponudnikov. Piškotki nam pomagajo analizirati podatke o navigaciji po našem spletnem mestu za izboljšanje tvoje uporabniške izkušnje in naših storitev. Več informacij o tem in o spremembi konfiguracije svojega brskalnika najdete v našem obvestilu o piškotkih.
Strinjam se.