Dizajn

Uglajena notranjost.

Čista eleganca. Kakšna naj bo barva? Krom ali bleščeče črna?

Krom / Bleščeče črna

Jasnovidnost brez naprezanja.

Najnovejša tehnologija luči: serijski LED-žarometi z avtomatsko nastavitvijo svetlobnega snopa poskrbijo za popolno osvetlitev vseh poti.

Ogled svetlobnih učinkov.
Šest barv.
zrcalno srebrna
granitno siva
črna
ledeniško bela
žametno rdeča
energično modra

Najkakovostnejši materiali

Vstopite in uživajte v občutku, da ste tam, kjer ste vedno želeli biti. Zahvaljujoč športnim sedežem Alcantara®, sedežem iz pravega usnja ali školjkastim sedežem Alcantara® za volanom s šivi bakrene barve in z bakrenimi detajli na glavi prestavne ročice.

Alcantara®
Školjkasti sedeži Alcantara®
Usnje
Alcantara®
Školjkasti sedeži Alcantara®
Usnje

Preprosta eleganca.

19-palčna aluminijasta platišča v posebni obliki diamanta v barvi po vaši izbiri: aluminijasti, srebrni ali bakreni barvi. Zavore Brembo poskrbijo za popoln nadzor in boljšo zmogljivost.

Izberite barvo

Edinstven dizajn.

Zunanji ogledali v domiselnem kontrastu z osnovno barvo. Odločite se za bleščeče črno barvo ali ogljikova vlakna - po navdihu naših motošportnih genov.

Spremenite barvo
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke