Dizajn

Uglajena notranjost.

Čista eleganca. Kakšna naj bo barva? Krom ali bleščeče črna?

Krom / Bleščeče črna

Jasnovidnost brez naprezanja.

Najnovejša tehnologija luči: serijski LED-žarometi z avtomatsko nastavitvijo svetlobnega snopa poskrbijo za popolno osvetlitev vseh poti.

Ogled svetlobnih učinkov.
Šest barv.
zrcalno srebrna
granitno siva
črna
ledeniško bela
žametno rdeča
energično modra

Najkakovostnejši materiali

Vstopite in uživajte v občutku, da ste tam, kjer ste vedno želeli biti. Zahvaljujoč športnim sedežem Alcantara®, sedežem iz pravega usnja ali školjkastim sedežem Alcantara® za volanom s šivi bakrene barve in z bakrenimi detajli na glavi prestavne ročice.

Alcantara®
Školjkasti sedeži Alcantara®
Usnje
Alcantara®
Školjkasti sedeži Alcantara®
Usnje

Preprosta eleganca.

19-palčna aluminijasta platišča v posebni obliki diamanta v barvi po vaši izbiri: aluminijasti, srebrni ali bakreni barvi. Zavore Brembo poskrbijo za popoln nadzor in boljšo zmogljivost.

Izberite barvo

Edinstven dizajn.

Zunanji ogledali v domiselnem kontrastu z osnovno barvo. Odločite se za bleščeče črno barvo ali ogljikova vlakna - po navdihu naših motošportnih genov.

Spremenite barvo
Obvestilo o piškotkih
CUPRA uporablja lastne piškotke in piškotke tretjih ponudnikov. Piškotki nam pomagajo analizirati podatke o navigaciji po našem spletnem mestu za izboljšanje tvoje uporabniške izkušnje in naših storitev. CUPRA uporablja lastne piškotke in piškotke tretjih ponudnikov. Piškotki nam pomagajo analizirati podatke o navigaciji po našem spletnem mestu za izboljšanje tvoje uporabniške izkušnje in naših storitev. Več informacij o tem in o spremembi konfiguracije svojega brskalnika najdete v našem obvestilu o piškotkih.
Strinjam se.